Samen sterk

Vebego Limburgs Mooiste en KWF bundelen voor het tweede jaar hun krachten! Geef je deelname aan de Limburg Mooiste extra impact door geld op te halen voor KWF. Schrijf je in voor Fiets tegen kanker, maak een actiepagina en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Fiets jij mee tegen kanker?

Haal je voor 28 mei 2023 500 euro of meer op? Dan krijg je jouw inschrijfgeld terug én ontvang je het unieke Fiets tegen kanker-wielershirt thuis. Een mooi cadeau omdat we blij zijn dat jij in actie komt.

Maak actiepagina

Een beter leven. Zonder én met kanker

Al sinds 1949 bestrijdt KWF kanker. En met succes. Gelukkig is er in al die tijd veel veranderd. Kanker is steeds beter te genezen. Maar ondertussen krijgen ook steeds meer mensen met de ziekte te maken. Dat vraagt om een nieuwe kijk op kanker, en dus een nieuwe rol voor KWF. KWF bestrijdt niet alleen deze ziekte maar zet zich ook in voor een beter leven mét kanker.

Kanker ontwricht je leven

Als je het zelf hebt, maar ook als iemand die je kent de ziekte heeft. De gevolgen zijn overweldigend. Niet alleen voor je lijf, dat alle behandelingen en operaties moet doorstaan. Maar ook voor hoe je je voelt. Want als je familie of vrienden weer opgelucht ademhalen, ben jij het misschien nog allemaal aan het verwerken. En juist als je op je werk weer mag re-integreren, heb jij moeite de draad weer op te pakken. Bij KWF weten ze wat er speelt in een leven met kanker. En met die kennis kunnen ze veel betekenen voor iedereen die door de ziekte wordt geraakt.

Fiets tegen kanker en voor het leven

Met Fiets tegen kanker kun je de onmacht die je voelt als je te maken krijgt met kanker, omzetten in kracht. Door je sportieve prestatie te laten sponsoren kun je op een makkelijke manier geld ophalen voor KWF. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met kanker. Door je rit te laten sponsoren, help je KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.

Aan de slag

  1. Schrijf je in voor Vebego Limburgs Mooiste
  2. Betaal het inschrijfgeld en rond je registratie af
  3. Maak een actiepagina bij Fiets tegen kanker (link: https://acties.kwf.nl/register/limburgs-mooiste-2023/actiepagina?utm_source=afm-198 )
  4. Laat iedereen weten dat jij je in inzet voor KWF en start meteen met geld ophalen
  5. Haal je voor 28 mei 500 euro op? Dan krijg jij je inschrijfgeld terug en een gaaf wielershirt cadeau!