Samen sportief genieten met een zachte G

Gun jezelf met vrienden, relaties of medewerkers een onvergetelijke sportieve dag en neem als team deel aan het mooiste fietsevenement van Nederland.
Wil je samen met jouw gasten/collega’s/relaties naast de sportieve prestatie je dag verder aankleden? Dan bieden onze arrangementen de oplossing. Voor zowel de gasten die één van de toertochten gaan fietsen als voor jouw niet-fietsende gasten bieden wij een onvergetelijke en perfect verzorgde dag aan.

Arrangementen reserveer je direct via jouw teaminschrijving. Voor vragen/reserveren kun je ons natuurlijk ook altijd mailen: info@limburgsmooiste.nl 

Download arrangementen folder

de Vriendentafel – UITVERKOCHT voor editie 2023!!!!

Heb je voor 24 april bij je team inschrijving gekozen voor dé Vriendentafel, maar wil je hieraan nog deelnemers toevoegen, neem dan contact op met ons via info@limburgsmooiste.nl.

Wil jij met jouw fietsvrienden/collega’s, als jullie moe en voldaan over de finish rijden, zeker zijn van een tafel midden in het feestgedruis op het evenemententerrein? Reserveer de Vriendentafel! Wij houden dan een mooie aangeklede tafel vrij in de vrienden area. Jullie tafel wordt met regelmaat bezocht door onze kelners voor de verzorging van de dorstige renners. Daarnaast worden jullie verwend met een heerlijke borrelgarnituur voor de hongerige fietser.

Én jouw team kan op voorhand al consumptiemunten inkopen voor € 2,75 ipv € 3,00 per stuk! 

De prijs van een vriendentafel (minimaal 5 personen) is € 15,00 per persoon (incl. BTW).

Het Vebego Paviljoen

Wil jij dat jouw team/gasten/relaties/collega’s niks te kort komen? Verwen ze dan met hét Limburgs Mooiste arrangement en ben welkom in het Vebego Paviljoen op het evenemententerrein.

De faciliteiten in het Paviljoen:

  • Ontvangst door Limburgs Mooiste hostesses.
  • Jouw meetingpoint voor je teamleden.
  • Servicedesk met o.a. info, startdocumenten en herinnering.
  • viP-Parkeerplaats direct aan het evenemententerrein.
  • Bewaakte fietsenstalling, kleedruimte, warme douches en (tassen)garderobe.
  • Uitgebreid verzorgde catering vooraf en na afloop van de toertochten.
  • Gezellig aangekleed terras.
  • Uitzicht op het evenemententerrein.
  • Massage service na afloop.
  • De mogelijkheid om jouw eigen privé VIP-Room in te richten.

Het “Limburgs Mooiste” arrangement

Met een Limburgs Mooiste arrangement ben je de hele dag te gast in het Vebego Paviljoen en geniet je van zowel het Pré-Vélo als het Après-Vélo arrangement en natuurlijk alle faciliteiten die het programma biedt. Het Pré-Vélo en Après-Vélo arrangement zijn ook los te reserveren.  

Pré-Vélo

(VANAF 06.30 UUR)
Tijdens de Pré-Vélo worden jij en jouw gasten ontvangen door de Limburgs Mooiste Hostessen in het Vebego Paviljoen. Op verzoek richten wij hier een exclusief meetingpoint in waar je jouw gasten in je eigen stijl kunt ontvangen. Vanaf 06:30 tot 11:00 uur staat er een Limburgs buffet klaar met de traditionele Limburgse vlaaien en een goeie fietssnack. Daarnaast is er een sportbuffet waar voor jullie de sportdrank en voeding voor onderweg klaar ligt.

Wens je gebruik te maken van een luxe Limburgs “fiets” ontbijt, dan dekken wij graag voor jullie de tafel met alle ingrediënten voor een sportieve prestatie.

 

Après-Vélo

(VANAF 12.00 UUR)
Tijdens de Après-Vélo kan je in het Vebego Paviljoen nagenieten van de belevenissen van de dag. Ervaringen uitwisselen met collega fietsers en relaties van jouw eigen (bedrijven)team, maar ook andere teams. Masseurs staan klaar om de vermoeide spieren onder handen te nemen. Je krijgt de beschikking over kleedruimtes & warme douches. Neem plaats in het luxe, ingerichte Vebego Paviljoen of op het terras direct naast het feestgedruis op het evenemententerrein.

Tijdens de Après-Vélo wordt er goed voor jou en je gasten gezorgd. Er wordt een heerlijk glas bier (maar ook frisdrank en Limburgse wijnen) geserveerd met heerlijke snacks. Onze chef-kok steekt de BBQ aan voor de smakelijke fietsburgers en daarnaast een pastabar voor het aanvullen van de koolhydraten. Kortom jij en jouw gasten komen niets tekort in het Vebego Paviljoen!

Niet fietsende gasten?

Neem jij gasten mee die wel komen genieten van onze gastvrijheid en prachtig evenement, maar niet mee fietsen? Ook die leggen wij op een Limburgs Mooiste manier in de watten. Zodra alle fietsvrienden zijn gestart aan één van de toertochten nemen wij jouw gasten mee in ons VIP-vervoer naar 1 of meerdere prachtige plekken langs de routes. Daar worden jouw gasten goed verwend met heerlijke Limburgse verwennerij, voor zowel het oog, maar natuurlijk ook de inwendige mens! Voordat jouw fietsvrienden over de finish komen, zijn jouw niet fietsende gasten weer veilig terug in het Vebego Paviljoen en genieten ze samen met jouw van de Après-Vélo.

Arrangementen reserveren? Mail ons; info@limburgsmooiste.nl of vul het in op het teaminschrijfformulier bij deelnemers.

Prijzen arrangementen Vebego Paviljoen:

Limburgs Mooiste arrangement € 110,00
Pré-Vélo €  25,00
Fietsontbijt

(* alleen in combi met Limburgs Mooiste of Pré-Vélo arrangement)

+ € 22,50
Après-Vélo €  95,00
Niet fietsende vrienden?

(* alleen in combi met Limburgs Mooiste of Après-Vélo arrangement)

+ € 19,50
* prijzen zijn per persoon & exclusief BTW en deelname aan de toertochten