Samen sportief genieten met een zachte G

Gun jezelf met vrienden, relaties of medewerkers een onvergetelijke sportieve dag en laat je extra verwennen met het Vebego Limburgs Mooiste hospitality programma.
Wil je samen met jouw gasten, collega’s, relaties naast de sportieve prestatie je dag verder aankleden? Dan bieden onze arrangementen de oplossing. Voor zowel de gasten die één van de toertochten gaan fietsen als voor jouw niet-fietsende gasten bieden wij een onvergetelijke en perfect verzorgde dag aan. Ideaal als teamuitje, relatiemarketing of invulling van het vitaliteitsprogramma!

Arrangementen reserveer je direct via jouw teaminschrijving. Voor vragen/reserveren kun je ons natuurlijk ook altijd mailen: [email protected] 

de Vriendentafel UITVERKOCHT!!!

Wil jij met jouw fietsvrienden/collega’s, als jullie moe en voldaan over de finish rijden, zeker zijn van een tafel midden in het feestgedruis op het festivalterrein? Reserveer de Vriendentafel! Wij houden dan een mooie aangeklede tafel vrij in de vriendencorner. Jullie tafel wordt met regelmaat bezocht door onze kelners voor de verzorging van de dorstige renners. Daarnaast krijgen jij en jouw vrienden 2 snackbonnen per persoon voor de echte Limburgse snackbar in de vriendencorner.

Én jouw team kan op voorhand al consumptiemunten inkopen voor € 3,25 ipv € 3,50 per stuk!

De prijs van een vriendentafel (minimaal 5 personen) is € 15,00 per persoon (incl. 9% BTW). 

Het Vebego Paviljoen

Het gezellige en stijlvol ingerichte paviljoen met terras dat uitkijkt op ons bruisende fietsfestivalterrein.

De faciliteiten in het Vebego Paviljoen:

 • Ontvangst door Limburgs Mooiste hostesses
 • Servicedesk
 • Startdocumenten liggen klaar
 • Koffie, thee & vlaai buffet in de ochtend
 • Sportdrank en sportvoeding buffet in de ochtend
 • Limburgs Mooiste snacks in de middag
 • VIP-parkeerplaats in directe omgeving
 • Op verzoek een exclusief meetingpoint voor jou en je gasten
 • Bewaakte fietsenstalling, kleedruimte, warme douches en (tassen)garderobe
 • Gezellig aangekleed Paviljoen en mooi terras
 • Uitzicht op het festivalterrein
 • Massage na de fietstocht
 • Goeie catering

Het Limburgs Mooiste arrangement (07:00 – 20:00 uur)

Met een Limburgs Mooiste arrangement ben je de hele dag onze gast in het Vebego Paviljoen en geniet je van alle faciliteiten die het biedt. Jullie hebben de hele dag toegang tot het Vebego Paviljoen, zowel voor als na het fietsen. In de ochtend staat een buffet klaar met koffie, thee en overheerlijke Limburgs Vlaai en een buffet met sportdrank en -voeding. In de middag wordt geregeld een snack geserveerd. Een ideale gelegenheid om samen de dag te starten en om na te genieten van de belevenissen van de dag met een vleugje Limburgse luxe!!

Catering in het Vebego Paviljoen

In het Vebego Paviljoen zijn er uiteraard ook mogelijkheden voor catering. Deze zijn als supplement toe te voegen aan je Limburgs Mooiste arrangement.

 • Het Limburgs Mooiste fietsontbijt
 • Luxe BBQ voor na het fietsen
 • Consumptiemunten

Het Limburgs Mooiste Fietsontbijt (07:00 – 11:00 uur)

Wil je samen met je gasten genieten van een echt Limburgs Mooiste Fietsontbijt? Dan zorgen wij dat er een mooie tafel voor jullie gedekt staat met een ruim verzorgd fietsontbijt.
Van 07:00 tot 11:00 uur staat er een buffet klaar met alle ontbijt ingrediënten voor een aansprekende sportieve prestatie. Samen verantwoord de dag starten!

Luxe BBQ voor na het fietsen

Na zo’n fiets-prestatie van formaat, verdient de inwendige mens een aangename beloning. Vul het Limburgs Mooiste arrangement aan met onze luxe BBQ bestaande uit 3 verschillende BBQ gerechten. Dit allemaal aangekleed met heerlijke salades en bijlages. De ideale mogelijkheid om de ervaringen en prestaties van de dag te delen met andere deelnemers en gasten.

Consumptiemunten

Alle drank in het Vebego Paviljoen kan men afrekenen met consumptiemunten. Er is in het Pavijoen een kassa aanwezig. De consumptiemunten kosten €3,50 per stuk. In combinatie met een arrangement kun je deze vooraf bestellen voor een gereduceerde prijs van €3,25. De munten liggen dan bij de servicedesk voor je klaar.

Niet fietsende Gasten

Uiteraard zijn niet alleen deelnemers welkom in het Vebego Paviljoen. Ook jouw niet fietsende gasten leggen wij graag in de watten en kunnen gebruik maken van bovengenoemde mogelijkheden.

Prijzen arrangementen Vebego Paviljoen:

Limburgs Mooiste arrangement € 75,-
Limburgs Mooiste Fietsontbijt* € 22,50
Luxe BBQ* € 27,50
Consumptiemunten* € 3,25 (vooraf bestellen)
prijzen zijn per persoon, inclusief 9% BTW en exclusief deelname aan de toertochten

*alleen in combinatie met Limburgs Mooiste arrangement