Samen sportief genieten met een zachte G

Gun jezelf met vrienden, relaties of medewerkers een onvergetelijke sportieve dag en neem als team deel aan het mooiste fietsevenement van Nederland.
Wil je samen met jouw gasten, collega’s, relaties naast de sportieve prestatie je dag verder aankleden? Dan bieden onze arrangementen de oplossing. Voor zowel de gasten die één van de toertochten gaan fietsen als voor jouw niet-fietsende gasten bieden wij een onvergetelijke en perfect verzorgde dag aan. Ideaal als teamuitje of invulling van het vitaliteitsprogramma!

Arrangementen reserveer je direct via jouw teaminschrijving. Voor vragen/reserveren kun je ons natuurlijk ook altijd mailen: info@limburgsmooiste.nl 

Download arrangementen folder

Momenteel werken wij hard aan het samenstellen van heerlijke, sportieve arrangementen. Binnenkort volgt de informatie.

de Vriendentafel

Wil jij met jouw fietsvrienden/collega’s, als jullie moe en voldaan over de finish rijden, zeker zijn van een tafel midden in het feestgedruis op het festivalterrein? Reserveer de Vriendentafel! Wij houden dan een mooie aangeklede tafel vrij in de vrienden area. Jullie tafel wordt met regelmaat bezocht door onze kelners voor de verzorging van de dorstige renners. Daarnaast worden jullie verwend met een heerlijke borrelgarnituur voor de hongerige fietser.

Én jouw team kan op voorhand al consumptiemunten inkopen voor € 2,75 ipv € 3,00 per stuk! (Let op! Dit is de prijs van 2023)

De prijs van een vriendentafel (minimaal 5 personen) is € 15,00 per persoon (incl. BTW). (Let op! Dit is de prijs van 2023)

Het Vebego Paviljoen

Wil jij dat jouw team, gasten, relaties, collega’s niks te kort komen? Verwen ze dan met hét Mooiste arrangement en ben welkom in het Vebego Paviljoen, een gezellig en stijlvol ingericht VIP-paviljoen met terras, op het bruisende festivalterrein.

De faciliteiten in het Vebego Paviljoen:

 • Ontvangst door Limburgs Mooiste hostesses.
 • Servicedesk.
 • Startdocumenten liggen klaar.
 • VIP-parkeerplaats in directe omgeving.
 • Op verzoek een exclusief meetingpoint voor jou en je gasten.
 • Bewaakte fietsenstalling, kleedruimte, warme douches en (tassen)garderobe.
 • Gezellig aangekleed Paviljoen en mooi terras.
 • Uitzicht op het festivalterrein.
 • Massage service na de fietstocht.
 • Heerlijke catering.

Het “Mooiste” arrangement (07:00 – 20:00 uur)

Met een Mooiste arrangement ben je de hele dag te gast in het Vebego Paviljoen en geniet je van alle faciliteiten die het Vebego Paviljoen biedt. Jullie hebben de hele dag toegang tot het Vebego Paviljoen, zowel voor als na het fietsen. In de ochtend staat een buffet klaar met koffie, thee en overheerlijke Limburgs Vlaai. In de middag wordt geregeld een bittergarnituur geserveerd. Een ideale gelegenheid om samen de dag te starten en om na te genieten van de belevenissen van de dag!!

Catering in het Vebego Paviljoen

In het Vebego Paviljoen zijn er uiteraard ook mogelijkheden voor catering. Deze zijn als supplement toe te voegen aan je Mooiste arrangement.

 • Het Limburgs Mooiste fietsontbijt
 • Foodcorners na het fietsen
 • Consumptiemunten

Het Limburgs Mooiste Fietsontbijt (07:00 – 11:00 uur)

Wil je samen met je gasten genieten van een echt Limburgs Mooiste fietsontbijt? Dan zorgen wij dat er een mooie tafel voor jullie klaar staat met een ruim verzorgd fietsontbijt.
Van 07:00 tot 11:00 uur staat er naast het buffet met koffie, thee en Limburgse vlaai een buffet klaar met alle ontbijt ingrediënten voor een aansprekende sportieve prestatie. Samen verantwoord de dag starten!

De Foodcorners

Na zo’n fiets-prestatie van formaat, verdient het lichaam een aangename beloning. Vul het Mooiste arrangement dan ook aan met de Foodcorners. Een heerlijk uitgebreid bbq buffet voor de hongerige, sportieve gasten. De ideale mogelijkheid om de ervaringen en prestaties van de dag te delen met andere deelnemers en gasten.

Consumptiemunten

Niet alleen wordt er voor de inwendige, hongerige mens gezorgd. Ook de droge kelen kunnen gesmeerd worden. Koop dan ook vooraf, tegen een gereduceerd tarief, consumptiemunten in, zodat jouw gasten niet alleen hun honger kunnen stillen, maar ook hun dorst kunnen lessen.

Niet fietsende Gasten

Uiteraard zijn niet alleen deelnemers welkom in het Vebego Paviljoen. Ook jouw niet fietsende gasten leggen wij graag in de watten en kunnen gebruik maken van bovengenoemde mogelijkheden.

Arrangementen reserveren? Mail ons; info@limburgsmooiste.nl of vul het in op het teaminschrijfformulier bij deelnemers.

Prijzen arrangementen Vebego Paviljoen:

Mooiste arrangement € volgt zsm
Limburgs Mooiste Fietsontbijt* € volgt zsm
Foodcorners* € volgt zsm
Consumptiemunten* € volgt zsm
Niet fietsende vrienden? € volgt zsm
prijzen zijn per persoon & exclusief BTW en exclusief deelname aan de toertochten

*alleen in combinatie met Mooiste arrangement