Samen sportief genieten met een zachte G

Gun jezelf met vrienden, relaties of medewerkers een onvergetelijke sportieve dag en neem als team deel aan mooiste fietsevenement van Nederland.
Wil je samen met jouw gasten/collega’s/relaties naast de sporieve prestatie je dag verder aankleden? Dan bieden onze arrangementen de oplossing. Voor zowel de gasten die één van de toertochten gaan fietsen als voor jouw niet-fietsende gasten bieden wij een onvergetelijke en perfect verzorgde dag aan.

de Vriendentafel

Wil jij met jouw fietsvrienden/collega’s, als jullie moe en voldaan over de finish rijden, zeker zijn van een tafel midden in het feestgedruis op het evenemententerrein? Reserveer de Vriendentafel! Wij houden dan een mooie aangeklede tafel vrij in de vrienden area. Jullie tafel wordt met regelmaat bezocht door onze kelners voor de verzorging van de dorstige renners. Daarnaast worden jullie verwend met een heerlijke borrelgarnituur voor de hongerige fietser.

Én jouw team kan op voorhand al consumptiemunten inkopen!
voor € 2,75 ipv € 3,00 per stuk.
De prijs van een vriendentafel (minimaal 5 personen) is € 15,00 per persoon (incl. BTW).

Het Vebego Paviljoen

Wil jij dat jouw team/gasten/relaties/collega’s niks te kort komen? Verwen ze dan met hét Limburgs Mooiste arrangement en ben welkom in het Vebego Paviljoen op de start en finish.

De faciliteiten in het Paviljoen:

 • Ontvangst door Limburgs Mooiste hostesses.
 • Jouw meetingpoint voor jouw teamleden.
 • Servicedesk met o.a. info, startdocumenten en herinnering.
 • viP-Parkeerplaats direct aan de start- & finish locatie.
 • Bewaakte fietsenstalling, kleedruimte, warme douches en (tassen)garderobe.
 • Uitgebreid verzorgde catering vooraf en na afloop van de toertochten.
 • Gezellig aangekleed terras.
 • Uitzicht op het start- en finishterrein.
 • Massage service na afloop.
 • De mogelijkheid om jouw eigen privé VIP-Room in te richten.
 • Je ontvang een factuur met BTW.

Het “Limburgs Mooiste” arrangement

Met een Mooiste arrangement ben je de hele dag te gast in het Vebego Paviljoen en geniet je van alle faciliteiten die het programma je biedt voor zowel het Pré-Vélo als het Après-Vélo.

Pré-Vélo

(VANAF 06.30 UUR)
Tijdens de Pré-Vélo word jij en jouw gasten ontvangen door Limburgs Mooiste Hostessen in het Vebego Paviljoen. Op verzoek richten wij hier een exclusief meetingpoint in waar je jouw gasten en relaties in je eigen stijl kunt ontvangen. Vanaf 06:30 tot 11:00 uur staat er een echt Limburgs Buffet klaar met de traditionele Limburgse Vlaaien en een goeie fietssnack. Daarnaast is er een sportbuffet waar voor jullie de sportdrank en voeding voor onderweg klaarligt.

Wens je gebruik te maken van een luxe Limburgs “fiets” ontbijt, dan dekken wij graag voor jullie de tafel met alle ingrediënten voor een sportieve prestatie (meerprijs Fietsontbijt € 22,50 per persoon).

Après-Vélo

(VANAF 12.00 UUR)
Tijdens de Après-Vélo kan je in het Vebego Paviljoen nagenieten van de belevenissen van de dag. Ervaringen uitwisselen met collega fietsers en relaties van jouw eiegen (bedrijven)team, maar ook andere teams. Masseurs staan klaar om de vermoeide spieren onder handen te nemen. Je krijgt de beschikking over kleedruimtes & warme douches. Neem plaats in het de luxe, ingerichte Vebego Paviljoen of op het terras direct naast het feestgedruis op de start- en finish locatie.

Tijdens de Après-Vélo wordt er goed voor jou en je gasten gezorgd. Er wordt een heerlijk glas bier (maar ook frisdrank en Limburgse wijnen) geserveerd met goeie snacks. Onze chef-kok steekt de BBQ aan voor de smakelijke fietsburgers met daarnaast een pastabar voor het aanvullen van de koolhydraten. Kortom jij en jouw gasten komen niets tekort in het Vebego Paviljoen!

De prijs van een “Limburgs Mooiste” arrangement is € 110,- p/p. excl. BTW 

(LET OP: het Limburgs Mooiste arrangement is exclusief deelname toertocht)