Voorinschrijving NTFU leden

Vebego Limburgs Mooiste staat bekend als één van de mooiste toertochten van Nederland. Ieder jaar trekt de organisatie écht alles uit de kast om racefietsers, mountainbikers en gravelaars de allermooiste routes voor te schotelen. Denk aan uitdagende routes, perfecte verzorging en een gezellige Limburgs feest achteraf. “Sportief genieten met een zachte g!” Nadeel van al dit moois is dat er een limiet op startbewijzen per route geldt.

Exclusieve voorinschrijving voor NTFU/Fietssport PLUS-leden

Daarom heeft de organisatie samen met de NTFU geregeld dat jij deze editie verzekerd bent van een startplek. Om ervoor te zorgen dat jij verzekerd bent van een startplek gaat de inschrijving voor NTFU/Fietssport PLUS-leden enkele dagen eerder open dan de reguliere inschrijving en wel al op 2e Kerstdag, 26 december in de namiddag in plaats van 1 januari! En de 1ste 3.000 inschrijvingen genieten van de allerhoogste korting van € 37,50 voor een startbewijs i.p.v € 45,00!  Dat betekent dat je zaterdag 25 mei 2024 alvast in je agenda kunt noteren. Tot ziens in het ‘sjoene’ Limburg!

De voordelen

  • Verzeker jezelf van een startbewijs.
  • 6 dagen eerder kunnen inschrijven.
  • 1ste 3.000 inschrijvingen genieten van maar liefst € 7,50 korting.

WIN-actie!

Onder de voorinschrijvingen van de NTFU-leden verloten wij aan 3 deelnemers* hét nieuwe Wielershirt van Vebego Limburgs Mooiste. Winnaars worden direct in het nieuwe jaar bekend gemaakt!
(* alleen aan de NTFU-leden die zich voor 1 januari 2024 inschrijven)