Voorinschrijving NTFU leden

Vebego Limburgs Mooiste Zuid staat bekend als één van de mooiste toertochten van Nederland. Ieder jaar trekt de organisatie écht alles uit de kast om racefietsers én mountainbikers de allermooiste routes voor te schotelen. Denk aan uitdagende routes, perfecte verzorging en een gezellige Limburgs feest achteraf. “Sportief genieten met een zachte g!” Nadeel van al dit moois is dat de startbewijzen vaak binnen no-time zijn uitverkocht.

Exclusieve voorinschrijving voor NTFU/Fietssport PLUS-leden

Daarom heeft de organisatie samen met de NTFU geregeld dat jij deze editie verzekerd bent van een startplek. Om ervoor te zorgen dat jij verzekerd bent van een startplek gaat de inschrijving voor NTFU/Fietssport PLUS-leden 2 weken eerder open dan de reguliere inschrijving. Dus al op 17 december in plaats van 1 januari! Hiervoor zijn 2.500 startbewijzen apart gelegd. Dat betekent dat je zaterdag 11 juni 2022 alvast in je agenda kunt noteren. Tot ziens in het ‘sjoene’ Limburg!

Alsof dit nog niet genoeg is, krijg je als voorinschrijver € 2,50 extra korting (je betaalt € 32,50 i.p.v. € 35) en maak je kans op een VIP-pakket.

De voordelen

  • Verzeker jezelf van een startbewijs
  • € 2,50 korting op je voorinschrijving. (normaal € 35,00, maar nu voor de NTFU-leden € 32,50)
  • Kans maken op een VIP-pakket

WIN-actie!

Onder de voorinschrijvingen van de NTFU-leden verloten wij een exclusief VIP-arrangement voor 4 personen! Jij mag dan met 3 vriend(innen), na het fietsen, genieten van het Après Velo arrangement in het VIP-paviljoen & VIP-terras! Hier word je met bourgondische Limburgs Gastvrijheid ontvangen.

Corona garantie

Corona garantie

Nu wij al 2 jaar met deze pandemie leven, leren wij ook langzaam om met het corona virus te leven. Vebego Limburgs Mooiste ZUID kon de 2 afgelopen seizoenen door corona niet doorgaan, maar wij hebben wel andere (kleinere) sportevenementen kunnen organiseren. Wij hebben nu de kennis in huis om een Corona-proof sportevenement te organiseren. Daarnaast geven wij ook garantie op jouw inschrijving! Gaat het evenement in 2022 wederom door corona niet door, dan blijft jouw inschrijving gewoon geldig voor de volgende editie of je krijgt je inschrijfgeld gewoon netjes terug.