I.v.m. eventuele maatregelen van het RIVM, kan de Kids RUN komen te vervallen

Wil jij ook rennen tijdens de Obvion RUN?

Voor de jeugd (4-12 jaar) organiseren wij iets gaafs; de Obvion Kids RUN.

Parcours

Voor de jeugd tot en met 7 jaar is de Obvion Kids RUN niet een ‘gewone’ hardloopwedstrijd; op een uitgezet parcours kom je namelijk verrassende hindernissen tegen. Dus niet alleen maar een afstand afleggen, ook het bedwingen van deze obstakels hoort erbij.

De jeugd tussen 8 en 12 jaar gaat wel een afstand rennen (900 meter), maar dan zonder de obstakels. Word jij de snelste in jouw categorie?

Beide onderdelen zullen op en rondom het terrein van de start- en finishlocatie van de volwassen runs gaan plaatsvinden.

De kinderen rennen in leeftijdscategorieën over het parcours. Uiteraard ontvangt elke deelnemer een leuke herinnering en een shirtje van de Obvion Kids RUN.

Locatie en programma

Locatie: n.n.b.

Op zondag 01 november melden de deelnemers zich op de start- en finishloctie. Na een gezamenlijke warming-up zal er gestart worden met de verschillende onderdelen. Het definitieve tijdschema zal binnenkort gepubliceerd worden.

Deelname

De deelname aan de Obvion Kids Run is GRATIS voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Kinderen dienen zich vooraf in te schrijven via de website van Hago Limburgs Mooiste; www. limburgsmooiste.nl/kidsevents

Daginschrijving is ook mogelijk!

Inbegrepen bij de aanmelding:

  • Rugnummer
  • Shirtje
  • Leuk aandenken
  • Glas limonade na afloop
  • Een te gekke ervaring!

Meer info

Bij vragen over de Obvion Kids RUN stuur een mail naar .