KWF

Fiets jij mee tegen kanker?

Vebego Limburgs Mooiste en KWF bundelen voor het derde jaar hun krachten! Geef je deelname aan Vebego Limburg Mooiste extra impact door je in te zetten voor KWF. Alle beetjes helpen. Fiets individueel of vorm een team. Voor het team met de hoogste opbrengst, wacht een gezellige vriendentafel na afloop van de tocht. Dé plek om met elkaar na te genieten en jullie ervaring passend af te sluiten.

Gratis startbewijs

Haal je voor 1 mei 2024 500 euro of meer op? Dan krijg je jouw inschrijfgeld terug én ontvang je het unieke Fiets tegen kanker-wielershirt thuis. Een mooi cadeau, omdat we blij zijn dat jij in actie komt. Je koopt dus eerst zelf je startbewijs en wij storten het daarna aan je terug.

Aan de slag voor KWF

Een beter leven. Zonder én met kanker

Al sinds 1949 bestrijdt KWF kanker. En met succes. Gelukkig is er in al die tijd veel veranderd. Kanker is steeds beter te genezen. Maar ondertussen krijgen ook steeds meer mensen met de ziekte te maken. Dat vraagt om een nieuwe kijk op kanker, en dus een nieuwe rol voor KWF. KWF bestrijdt niet alleen deze ziekte maar zet zich ook in voor een beter leven mét kanker.

Kanker ontwricht je leven

Als je het zelf hebt, maar ook als iemand die je kent de ziekte heeft. De gevolgen zijn overweldigend. Niet alleen voor je lijf, dat alle behandelingen en operaties moet doorstaan. Maar ook voor hoe je je voelt. Want als je familie of vrienden weer opgelucht ademhalen, ben jij het misschien nog allemaal aan het verwerken. En juist als je op je werk weer mag re-integreren, heb jij moeite de draad weer op te pakken. Bij KWF weten ze wat er speelt in een leven met kanker. En met die kennis kunnen ze veel betekenen voor iedereen die door de ziekte wordt geraakt.

Fiets tegen kanker en voor het leven

Met Fiets tegen kanker kun je de onmacht die je voelt als je te maken krijgt met kanker, omzetten in kracht. Door je sportieve prestatie te laten sponsoren kun je op een makkelijke manier geld ophalen voor KWF. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met kanker. Door je rit te laten sponsoren, help je KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.

Aan de slag

  1. Schrijf je in voor Vebego Limburgs Mooiste 2024
  2. Rond je registratie af en betaal het inschrijfgeld
  3. Maak een actiepagina bij Fiets tegen kanker
  4. Laat iedereen weten dat jij je in inzet voor KWF en deel je actiepagina via WhatsApp
  5. Haal je voor 500 euro op? Dan krijg jij een wielershirt thuis en lukt het je zelfs om dat voor 1 mei te doen? Dan krijg je óók nog je inschrijfgeld terug. Gewoon, omdat we blij zijn dat jij je inzet voor KWF!

Water for life

Ieder jaar vragen wij in het inschrijfformulier van Vebego Limburgs Mooiste een vrije bijdrage voor de stichting Water for Life. Stel je nu eens voor dat je niet altijd en overal toegang hebt tot betrouwbaar drinkwater. Dat je niet op ieder moment van de dag een glas water kunt drinken, geen toegang hebt tot toiletten of andere goede sanitaire voorzieningen, en niet genoeg water hebt om voedsel te kunnen verbouwen. Voor ons is dat onvoorstelbaar, maar ruim 884 miljoen mensen leven in deze harde realiteit. En zelfs 2,4 miljard mensen leven zonder toiletten of andere goede sanitaire voorzieningen.

Onze sponsor WML zorgt ieder jaar er voor dat alle deelnemers bij elke servicepost onderweg betrouwbaar drinkwater krijgen om zijn/haar bidon te vullen. In ruil voor deze sponsoring vraagt WML of wij Water for Life onder de aandacht willen brengen. Vorig jaar hebben wij middels deze actie ruim € 4.500,- opgehaald! Steun jij dit initiatief ook dit jaar?