Meedoen aan de Obvion RUN op 04 juli, maar zelf niet meelopen?

Wij zijn altijd op zoek naar verenigingen die mee willen werken tijdens het 1e hardloopevenement ná Corona. Werken bij de Obvion RUN staat garant voor een super leuke ervaring, plezier en goede verzorging, MAAR vraagt ook discipline, verantwoordelijkheid en professionaliteit. Ondanks dat het vrijblijvend is, ga je wel een verplichting aan.

De leden werken namens zijn of haar vereniging mee en verdient daardoor geld voor de clubkas van de vereniging. Voor elke medewerker die ingezet wordt, verdient de vereniging per medewerker €5 (16/17 jarigen) of €8 (18+) per uur.

Interesse?

Neem contact op met info@limburgsmooiste.nl en meld je vereniging aan.

Wat krijg jij als medewerker?

    • Uniek hardloop evenement
    • Hét oranje CREW shirt
    • Catering
    • Leuke dag

Er zijn nog meerdere taken die ingevuld moeten worden.

Werktaken:

Hekbewaker

Op de route van de verschillende afstanden zijn een aantal punten waar een hek wordt geplaatst om overig verkeer te waarschuwen dat er een RUN bezig is. Bij deze hekken komt een vrijwilliger te staan om desgewenst het verkeer te woord te staan en om bijvoorbeeld fietsers en wandelaars erop te attenderen dat er hardlopers aankomen. Geen moeilijke taak, maar de vrijwilliger moet zich wel bewust zijn van de verkeerssituatie op zijn of haar locatie en dus het overig verkeer te woord kunnen staan.

Oversteekplaatsen bewaken

Op verschillende plekken van de routes komen er oversteekplaatsen. Dit is met name op plaatsen in Heerlen Centrum. In het centrum zijn de routes namelijk helemaal afgezet met hekken. Om te zorgen dat het winkelend publiek toch van de ene naar de andere kant kan, komen er oversteekplaatsen. Elke oversteekplaats wordt bemand door 2 personen, ieder aan 1 kant. De oversteekplaats is afgesloten met een touw/ketting en de medewerker schat zelf in wanneer hij mensen over kan laten steken.

Toezicht houden bij in- en uitgang wedstrijdparcours

Op het parcours van de 10 km en halve marathon wordt de route voor de deelnemers aangegeven met dranghekken aan beide zijden van de straat. Om te voorkomen dat andere personen/publiek binnen deze hekken gaan lopen, zijn er medewerkers nodig die er op toezien dat alleen deelnemers tussen deze hekken rennen en geen andere mensen.