Welkom in de webshop van het sportevenement Vebego Limburgs Mooiste.

Hier vind je top kwaliteit sportkleding geheel in stijl van het evenement Vebego Limburgs Mooiste. Zo werken wij al jaren samen met het merk Bio Racer. Ieder jaar wordt er een nieuw passend design ontworpen door onze vaste partner Have a Byte.

Naast sport kleding kun je in deze webshop ook terecht voor allerlei handige producten, zoals accessoires voor je fiets, fietshelmen, sportvoeding en nog veel meer!

Nieuwe ICON fietskleding

De Icon-lijn biedt ultiem comfort met behoud van prestaties in gedachten. Of je nu gaat voor een ontspannen ritje of meedoet aan een race, deze productlijn met een klassieke pasvorm is een uitstekende keuze. Geïnspireerd door de best verkochte en vertrouwde producten van de Bioracer-erfenis, hebben we een volledig assortiment ‘klassieke’ fietskleding gemaakt met de nieuwste technologieën. Het is gebaseerd op succes, want onder meer Van Avermaet en Gilbert schreven wielergeschiedenis met Bioracer’s voormalige Race Proven- en Prof-lijnen. Je kunt je voorstellen dat er met een vernieuwde pasvorm en materialen nog meer is verbeterd. De Icon-lijn is niet alleen ontwikkeld om te presteren, maar ook om op te vallen. Last but not least: tegen een redelijke prijs willen we alle rijders de efficiëntie, prestaties en het comfort van Bioracer-speedwear laten ervaren.

Klaar om nieuwe Limburgs Mooiste Icon producten te ontdekken?