Na de vele trainingsrondjes in de intelligente lockdown is het nu tijd voor het echte werk!

Op 7 juni zouden een kleine 1.500 deelnemers aan de start staan voor de 3de editie van de Obvion RUN, maar vanwege de Corona maatregelen gaat dit helaas niet door. Toch gaan wij de Obvion RUN rennen. En jullie kunnen dat ook! Niet op 1 dag, maar gedurende 3 weken. Van 7 juni t/m 28 juni kan jij deelnemen aan de 10 kilometer van de Obvion RUN. Wij zorgen ervoor dat de route bijna 1 maand lang voor jou is uitgepijld. Ga jij ook de competitie aan?

Startlocatie: Muzenlaan –  ter hoogte van artiesteningang – zijkant Theater.
Finish: Geerstraat 1 Heerlen, ter hoogte van organisatie kantoor Hago Limburgs Mooiste.
Routekaart: https://www.limburgsmooiste.nl/routes/obvion-run-2020-virtual-run/
GPX: Download hier

 

Alle informatie voor deelnemers en volgers op een rijtje

Als jij inschrijft via onze site, krijg jij een digitaal startnummer en een unieke inlog code van Racemap app. Deze app zal jouw prestatie op de 10 km meten en zo kom jij in de digitale ranglijst van de Obvion RUN. Deelname is niet gratis. We vragen een kleine vergoeding van €5,-. Maar dan neem je ook deel aan een echte competitie, want na 1 maand maken wij de eindstand op. Je ontvangt een digitale oorkonde en goodiebag en de nummers 1-2-3 bij zowel de heren als de dames worden extra beloond. Onder alle deelnemers wordt na afloop 5 haal-het-lokaal kado-pakketten verloot, aangeboden door Heerlen Mijn Stad en de lokale ondernemers Poort van Herle | Quatro Cinema | Boekhandel van der Velden van Dam | Lopers Company | The Athlete’s Foot . Dus ren jij vanaf 7 juni met ons mee?

 

Schrijf je dan hier in!

 

Maar let op! Als je je inschrijft, kan je niet direct gaan rennen! Omdat de RUN 3 weken lang uitgepeild is, maar vooral om zoveel mogelijk spreiding te krijgen, kan je pas gaan rennen als je het startnummer en inlogcode van de app ontvangen hebt.

  • Schrijf je tussen 05 en 11 juni in, ontvang je op 12 juni het startnummer en de code van de app.
  • Schrijf je tussen 12 en 17 juni in, ontvang je op 18 juni het startnummer en de code van de app.
  • Schrijf je tussen 18 en 21 juni in, ontvang je op 22 juni het startnummer en de code van de app.
  • Let op! 21 juni is dan ook de laatste dag dat je kan inschrijven. De RUN lopen kan dan nog tot en met 28 juni.

APP informatie

Na jouw inschrijving download je de Racemap app via de Google Play of App Store. Vanaf het moment dat jij de mail ontvangen hebt met startnummer en inlogcode, kan je de code koppelen aan de app.

In de app koppel je de afstand met je digitale startnummer. De app registreert de tijd en afstand. De ranglijst wordt up-to-date gehouden, zodat alle races geanalyseerd kunnen worden en er na afloop een eindklassement kan worden opgemaakt.

Bekijk hier de app instructie.

App koppelen aan ander meet-apparaat

Loop je liever niet met je telefoon, maar bijvoorbeeld met een smartwatch dat kan ook. Je kan ook via je smartwatch je tijd registreren. Maar niet alleen smartwatch, ook in andere sport trackers (vb. Garmin, RunKeeper, Strava) kan je de GPX file uploaden (www.racemap.com/upload) in de app en zo de race voltooien.

Dit staat ook in de app instructie.

Belangrijke regels voor deelnemen aan de Virtuele Obvion RUN!

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Blijf thuis wanneer je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten of koorts
  • Loop niet samen, maar #rensolo !
  • Houd je aan de richtlijnen van de overheid en het RVIM

Uitslagen

Volg de lopers live via de live-tracking!

Gaat je vriend, vriendin, partner, vader, moeder of wie dan ook de virtuele RUN rennen, dan kan je deze persoon volgen in de via de live-tracking van de Racemap App.

Vragen?

Uiteraard begrijpen wij dat je eventueel vragen hebt over deze virtuele editie. Daarom hebben wij een document opgesteld met alle meest gestelde vragen. Misschien dat hier het antwoord op je vraag al tussen staat?

Heb je alsnog vragen specifiek over de app, kan je die stellen via virtueel@activebirds.nl

Alle overige niet beantwoorde vragen, kan je stellen via info@limburgsmooiste.nl.

Mede mogelijk gemaakt door: