Hago Limburgs Mooiste ZUID gaat door, maar wel virtueel……!!!

Nederland barst van de prachtige toertochten. Helaas worden er, in ieder geval tot 1 september, geen toertochten georganiseerd. Wil je toch genieten van de mooiste routes van Nederland? Dankzij online platform BKool kun jij de mooiste stukken van deze toertochten gaan rijden. Samen met de NTFU hebben zij namelijk de Fietssport League, een serie van 5 virtuele toertochten op BKool, opgezet. Zo is er ook een 35 km route door het Heuvelland gedigitaliseerd en kun jij vanaf 06 juni – een maand lang – virtueel toch een stukje Hago Limburgs Mooiste ZUID rijden.

Doe je ook mee? Registreer je dan hier voor deze league! https://www.bkool.com/en/community/race/fietssport en probeer 1 maand lang gratis het online platform van BKool.

Hago Limburgs Mooiste VirtueelLancering Hago Limburgs Mooiste ZUID Virtueel

Op de oorspronkelijk geplande data van Hago Limburgs Mooiste Zuid 06 juni, wordt toch gesport in Heerlenalleen dit keer virtueel. Op zaterdag 06 juni is op het burgemeester van Grunsvenplein een ludieke aftrap van Hago Limburgs Mooiste virtueel. 

En hoe leuk is het dat wij als organisatie nu zelf een keer kunnen deelnemen aan Hago Limburgs Mooiste. Wij fietsen de virtuele rit dan ook live met een deel van ons team op zaterdag 6 juni op het Burgemeester van Grunsvenplein, de start- en finishlocatie van Hago Limburgs MooisteHierbij hopen wij nog vergezeld te worden door enkele prominenten. De huis DJ Marco Schiffeler die eigenlijk voor de grote afterparty zou zorgen, komt ons aanmoedigen en draait op het plein opzwepende muziek. Uiteraard is de Limburgs Mooiste ronde Miss van Eventief aanwezig en de finishspeaker Paul Dolhain  zal met zijn  stimulerende woorden ons over de finish “lullen”. Dit alles gaan wij in samenwerking met de Nieuwe NOR in Heerlen en Demo Productions live op facebook uitzenden. Zo kan iedereen, maar vooral de deelnemers, toch een beetje Hago Limburgs Mooiste sfeer proeven.  Een miniatuur Hago Limburgs Mooiste!

De start is om 14:00 uur. Wil je een kijkje komen nemen, dat kan uiteraard. Maar hou je hierbij wel aan de richtlijnen van het RIVM!

Mede mogelijk gemaakt door: