Obvion RUN
Obvion RUN 2020 verplaatst naar 30 mei 2021

Dit jaar is voor iedereen een “bijzonder” jaar te noemen. Er brandt wel al licht in de lange Corona tunnel, maar het einde is helaas nog niet in zicht.

De organisatie van de Obvion RUN had in eerste instantie het evenement van 7 juni 2020, dat toen door de Corona crisis geen doorgang kon vinden, verplaatst naar zondag 1 november 2020.

Na overleg met o.a. onze naamsponsor Obvion Hypotheken hebben wij besloten om de 3de editie van de Obvion RUN alsnog te verplaatsen naar volgend jaar en wel op 30 mei 2021. De Obvion RUN is een jong, groeiend evenement. Dit evenement heeft nu nog alle  wind in de zeilen nodig om de deelnemers een geslaagd en top hardloopevenement aan te kunnen bieden. Door de beperkingen die de Coronacrisis de evenementenbranche oplegt en het risico dat de organisatie en de deelnemers daarbij lopen, hebben wij samen met onze naamsponsor besloten het evenement te verplaatsen. Het is verschrikkelijk jammer, maar wij zijn er van overtuigd dat dit nu de beste keuze is.

Wij wensen jullie namens de hele organisatie alle goeds toe  en hopen jullie allen op 30 mei 2021 in goede gezondheid aan de start te zien van de 3de editie van de Obvion RUN!

 

 

Aftermovie RUN 2019
Obvion RUN nieuws

Uitslag Virtuele Obvion RUN

De Obvion RUN kon op 7 juni i.v.m. met het Corona virus niet door gaan. Daarom organiseerden wij de Virtuele Obvion RUN. Zo kon de deelnemer toch nog virtueel deelnemen…

Lees verder
Obvion RUN 2020 Heerlen

Obvion RUN naar 1 november

Nu wij weer mogen organiseren hebben wij de Obvion RUN van 7 juni verplaatst naar zondag 1 november! Degene die zich al hadden aangemeld voor de Obvion RUN 2020 worden…

Lees verder
Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date!

Hoofdsponsoren Limburgs Mooiste RUN
De Mooiste fietskleding, accesoires & merchandise shop je hier!