Maxim ook official partner van Noord

Maxim ook official partner van NoordSport en voeding gaan hand in hand!
Een goede sportdrank is belangrijk voor de aanvoer van voldoende koolhydraten voor nieuwe energie, maar vooral van vocht en extra mineralen voor een optimale vochthuishouding en verbranding. Maxim Sportsdrink is hypotoon en bevat minder suiker en meer mineralen dan een isotone sportdrank. Het wordt makkelijker en sneller opgenomen in het lichaam en is vriendelijker voor de maag.

Voor meer voedingstips ga naar: www.maximsportvoeding.nl
Maxim is verkrijgbaar bij de betere fietswinkel, Albert Heijn en webwinkels.


Behalve drinken moet je ook tijdig je voeding nemen. Een energybar is over het algemeen het meest efficiënt en is goed afgestemd op wat je lichaam op dat moment nodig heeft. Je hebt niet voldoende aan een simpel tussendoortje. Een Maxim energybar bestaat uit echte voeding en levert een stevig fundament van hoogwaardige voedingstoffen.
Een energygel helpt je op weg naar de finish voor een laatste energy boost. Ideaal om snel en gemakkelijk je energie voorraad aan te vullen. D’r en d’r over.
Dus zorg altijd voor voldoende sportdrank in je bidon en vul je bidon tijdig bij op de diverse drankenposten. Neem extra voeding mee en voorkom een hongerklop.

Sportvoedingsadvies voor Hago Limburgs Mooiste Noord:

- 750 ml sportdrink per uur
- 1 energybar per 60-90 minuten
- 1-2 energy gels in laatste uur

Voor meer voedingstips ga naar: www.maximsportvoeding.nl
Maxim is verkrijgbaar bij de betere fietswinkel, Albert Heijn en webwinkels.

WIN – WIN - WIN
Meld je aan voor onze nieuwsbrief (www.maximsportvoedings.nl of facebook @maximsportvoeding) en maak kans op leuke prijzen en voordeeltjes.

instagram
NTFU erkend
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.