Een oneindig mooi fietsseizoen!

Wat was het een heerlijke “nazomer”! Hierdoor werd het fietsseizoen wel heel lang verlengd. Het was al een top jaar voor Hago Limburgs Mooiste ZUID . Nu kijken ook 1.400 deelnemers terug op de zeer geslaagde 3e editie van Hago Limburgs Mooiste NOORD ! De NTFU classificeerde dit jonge evenement als “ZEER GOED GEREGELD!” Toch blijft voor onze organisatie de uitdaging het evenement volgend jaar nog mooier te maken. Ben jij er op 28 september 2019 weer bij?
Lees meer

Persoonlijke foto’s en video’s HLM Noord

Tijdens Hago Limburgs Mooiste Noord zijn er van alle deelnemers bij de start en onderweg persoonlijke foto’s en video’s gemaakt. Heb jij ze al bekeken? Ze zijn te zien op onze site. De foto’s kan je gratis downloaden. De video’s kan je bekijken en delen met je vrienden!
Lees meer

UITVERKOOP-wielerkleding gestart

Het einde van het seizoen betekent dat de restanten van Hago Limburgs Mooiste wielerkleding in de uitverkoop gaan. Er zijn nog een paar items van het succesvolle ontwerp van 2018 op voorraad. Heb je nog interesse? Wacht dan niet te lang, want OP=OP . Alle kleding vanaf 2017 en ouder wordt nu tegen bodemprijzen aangeboden met tot 70% korting! Kijk snel in onze webshop of er iets passend voor jou bij zit.
Lees meer

De kledinglijn van 2019

De kledinglijn van 2019 wordt geproduceerd door ons vaste merk Bio Racer met de vertrouwde super-kwaliteit. Have a Byte is verantwoordelijk voor een spectaculair nieuw ontwerp. Zie de 3D weergave van het nieuwe Hago Limburgs Mooiste wielershirt 2019. Hoe vind je het ontwerp? De nieuwe kleding is vanaf 1 januari 2019 via de Webshop op onze site te verkrijgen. youtubeembedcode.com/nl/ bekijk dit eens
Lees meer

De routes 2019 van Hago Limburgs Mooiste ZUID

Het programma van Hago Limburgs Mooiste ZUID 2019 is gereed, want op 1 november moeten de routes van de toertochten van het volgende jaar bij de verschillende gemeentes in Zuid-Limburg zijn ingediend. Zoals elk jaar heeft Hago Limburgs Mooiste een compleet nieuw aanbod aan routes, met een grote variatie aan afstand en moeilijkheidsgraad. Lees verder voor meer informatie over de nieuwe routes!
Lees meer

NIEUW- halve marathon Hago Limburgs Mooiste Loopevenement

In 2018 vond de 1ste editie van Hago Limburgs Mooiste Loopevenement plaats. Vanwege het succes wordt in 2019 naast de afstanden 5 km en 10 km ook een halve marathon aangeboden! Een parcours van 21,1 km door de groengebieden van het prachtige Parkstad. Hago Limburgs Mooiste Halve Marathon zal een hele uitdaging worden, want je ontkomt er in Zuid-Limburg niet aan dat je enkele hoogtemeters mee zult pakken. Een ware uitdaging voor de getrainde hardloper. Ga jij op 16 juni 2019 de...
Lees meer
instagram
NTFU erkend
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.