Online inschrijving voor NOORD verlengd!

Door een kleine aanpassing in ons inschrijfsysteem is het voor de editie NOORD mogelijk om de online inschrijving langer open te houden. Wil jij je nog inschrijven en dus direct kunnen starten ( let op verschillende starttijden per afstand! ) op de start- en finishlocatie in de Kasteeltuinen? Maak dan nog t/m woensdag 26 september gebruik van de online voorinschrijving !
Lees meer

Water for Life!

Dit jaar hebben 15.0000 deelnemers maar liefst € 5591,50 opgehaald voor het project Water For Live van het WML. Ze hebben dit gedaan door een vrije gift de doen bij inschrijving. Hier zijn we dan ook ontzettend trots op! De opbrengst gaat naar projecten die zich sterk maken voor schoon water en sanitaire voorzieningen in landen waar dat geen vanzelfsprekendheden zijn.
Lees meer

Hago Limburgs Mooiste 2019!

Volgend jaar zal de 28e editie van Hago Limburgs Mooiste in het weekend van 14 juni plaatsvinden. Dus, mis het niet en noteer deze datum meteen in je agenda! Op vrijdag kan iedereen natuurlijk weer genieten van de fietsmarkt, die gepaard gaat met de daginschrijvingen, het ophalen van de voorinschrijvingen en wie weet iets heel nieuws!! Zaterdag is het weer tijd voor het mooiste fietsevenement van Nederland met toertochten voor de racefiets, MTB en de familie - E-bike tocht. Op zondag zal na...
Lees meer

De routes HLM Noord '18 staan online

Na lang puzzelen/fietsen & rijden zijn de routes van Hago Limburgs Mooiste Noord 2018 gereed.  De verschillende afstanden zijn gelijk aan die van vorig jaar. Klik snel naar onze site en bekijk de routes van 2018. Let op: wegwerkzaamheden en andere onvoorziende omstandigheden kunnen eventueel aanpassingen nodig zijn.
Lees meer

Gemeente Gennep

De gemeente Gennep heeft ook voor de derde editie van HLM Noord haar medewerking toegezegd. Dus richten wij weer een servicepost in op de Zuidwal van het centrum van Gennep. Bijna alle racefiets routes en de langste MTB route zullen deze post passeren.
Lees meer

Nieuwe voorraad wielerkleding 2018

Dit jaar was voor Hago Limburgs Mooiste de nieuwe wielerkleding niet aan te slepen. Alle kleding die wij op voorraad hadden, was binnen een mum van tijd uitverkocht. Omdat de vraag nog steeds groot is, hebben wij Bio Racer gevraagd onze voorraad aan te vullen. Niet alleen met de vertrouwde artikelen, maar ook nog met nieuwe artikelen zoals de superfijne Windstopper , of de bijpassende handschoentjes . Wil jij nog graag de mooie wielerkleding van Hago Limburgs Mooiste 2018 ontvangen?...
Lees meer
instagram
NTFU erkend
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.