Onze samenwerking met Staatsbosbeheer

Omdat wij als sportevenement Zuid-Limburg tot ons speelveld mogen rekenen is het voor ons heel belangrijk om met maatschappelijke partners samen te werken bij het uitzetten van de routes. 
Lees meer

MAXIM POWER GEL DRINK wint Innovatie Award op BIKE MOTION

Dit willen we wel even met jullie delen! Onze partner Maxim heeft met de nieuwe Maxim Power Gel Drink een award gewonnen! Dit is extra speciaal want het is niet zomaar een award, maar een publieksprijs. Het publiek van de BIKE MOTION heeft Maxim Power Gel Drink gekozen tot beste innovatie in de categorie Sportvoeding!
Lees meer

Beklimming "de Paardendoder"

In Simpelveld (Zumpelveld) ligt de beklimming van de Remigiusstraat, in de volksmond ook wel “De Paardendoder” genoemd omdat een trekpaard het omhoog slepen van een volgeladen kar niet overleefde. Het zijn dus niet alleen de wielrenners die bezwijken bij een gemiddeld stijgingspercentage van 10%!
Lees meer

Vandaag in Limburgs Mooiste Verhalen: Lauren uit Zuid-Afrika

Lauren Wolff uit Johannesburg, Zuid-Afrika heeft vanaf 1990 een ware fietspassie ontwikkeld. Lauren gelooft dat een combinatie van fietsen en reizen je jong, gezond en "awesome" laten voelen! Ze maakte haar debuut tijdens South African Road Champs & UWCT Masters World Champs in Pietermaritzburg waarbij ze gesponsord werd door Bianchi & LAZER HELMETS . De laatste tijd is haar parcours steeds meer verplaatst naar Europa. Haar uiteindelijke doel is samen met haar partner...
Lees meer

Hago Limburgs Mooiste ook voor hardlopers

Fietsevenement Hago Limburgs Mooiste voegt een nieuw onderdeel toe aan het programma. Voor het eerst kunnen ook hardlopers aan hun trekken komen: op zondag 27 mei (de dag na de toertochten voor fietsers) wordt dit jaar voor het eerst het Hago Limburgs Mooiste Loopevenement gehouden. Speciaal bedoeld voor recreatieve hardlopers, die kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 kilometer. Stichting Grand Ballon organiseert al 26 jaar Hago Limburgs Mooiste. Dit jaar trekt de organisatie de...
Lees meer

Het HLM programma 2018

HLM is een tweedaags fietsfeest met een aantrekkelijk totaalprogramma. Op vrijdag start de Fietsmarkt en het entertainment op het evenemententerrein. De toertochten op zaterdag 26 mei gaan traditiegetrouw over een nieuw, verkeersluw parcours in het heuvelgebied van Zuid-Limburg en de grensstreek van Duitsland en België. Meer dan 500 km totaal, met daarin slechts één verkeerslicht. Aan de finish wacht een heerlijk gratis drankje en een oer gezellig horecaplein....
Lees meer

Toertochten voor racefiets

Er zijn drie categorieën: Blauw, Geel en Rood. De Blauwe Route mijdt het zware klimwerk en het aantal kilometers is beperkt. De Gele Route is voor fietsers die geaccidenteerd terrein niet uit de weg gaan. De Rode Route combineert stevig klimwerk met een groot aantal kilometers. De Oranje Route is een combinatie van Geel en Rood. Zie de gedetailleerde routekaartjes met foto’s en beschrijvingen van alle hellingen en "lees verder"
Lees meer

Toertochten voor mountainbike

De MTB-ers komen aan hun trekken met een stevige tocht door de mooiste natuurgebieden van Zuid-Limburg. Aan de basis ligt een tocht van 105 km met 1580 hoogtemeters over grindwegen, bospaden en singletracks. Er zijn twee afkortingen mogelijk, waardoor er MTB tochten ontstaan van 75 km met 1275 hoogtemeters of 45 km met 792 hoogtemeters. Klik hier voor het routekaartje van de 105 km tocht.
Lees meer

Stadsfiets en E-bike

Natuurlijk vergeten wij kinderen en de enthousiaste groep volwassenen die kiest voor stadsfiets of E-bike niet. Vooral het aantal E-bikers neemt gigantisch toe. Wij stellen twee routes samen die door de natuurgebieden in en rond Parkstad lopen. Nog even wachten welke consequenties de gloednieuwe buitenring voor het fietsverkeer zal hebben. Daarna plaatsen wij wij onder de naam "Familietocht" een route van 25 km en een route van 40 km  op de site.
Lees meer

Inschrijven HLM 2018

Online inschrijven is mogelijk vanaf 1 januari 0.00 uur tot 22 april 24.00 uur. Daarna is er uitsluitend nog de dag verkoop op 25 en 26 mei. Maak je gebruik van de voorverkoop, dan profiteer je van een vroeg-boek korting tot 20%. Bij alle toertochten geldt een deelname van maximaal 2000 personen. Totaal gaan 13.000 kaarten in de voorverkoop, 2000 kaarten blijven gereserveerd voor de dag verkoop. Online inschrijving biedt naast een korting ook andere voordelen. Zie...
Lees meer

Team inschrijven

Teaminschrijving is mogelijk voor groepen van 10 of meer personen. Tot en met zondag 6 mei kan een team worden aangemeld, aangevuld of gewijzigd. Zie de regels en voordelen op onze site. (Bedrijven)teams kunnen gebruik maken van arrangementen . Met een arrangement is de deelnemer  welkom in het Hago Paviljoen op het evenemententerrein, een VIP locatie met een riant uitzicht naar het fietsfeest op het horecaplein.
Lees meer

Annuleringsverzekering

Na het online inschrijven én incassering van het inschrijfgeld is de inschrijving definitief en kan niet geannuleerd worden. Wel kan de deelnemer, gelijktijdig met de online inschrijving, voor € 2,- een annuleringsverzekering afsluiten. Zie de voorwaarden in “lees verder”
Lees meer

Logeren in Limburg

Combineer HLM met een paar dagen Zuid-Limburg en geniet van de prachtige omgeving. Stel het reserveren van een logeeradres niet te lang uit, immers ieder jaar genereert HLM tijdens het evenement 12.500 overnachtingen. Ga snel naar de pagina met voor HLM geselecteerde logeeradressen . Overnacht je liever in een tent of caravan op loopafstand van het evenemententerrein, reserveer dan een plekje op Limburgs Mooiste Camping .
Lees meer

Veel gestelde vragen (FAQ)

Op onze website staat een pagina waarop de antwoorden te vinden zijn op veel gestelde vragen. Aan de rechterzijde van de blauwe balk bovenaan de homepage vind je het blokje FAQ (Frequently Asked Questions). Met één klik ben je dicht bij het antwoord op jouw vraag.
Lees meer
instagram
NTFU erkend
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.