Veel gestelde vragen (en antwoorden) over de impact van Corona (vanaf 22 april)

Waarom gaan Hago Limburgs Mooiste Zuid en de Obvion RUN niet door in het weekend van 5 - 7 juni 2020?

Op 21 april j.l. heeft de overheid samen met het RIVM besloten dat vergunningsplichtige evenementen tot 1 september niet mogen plaatsvinden. HLM Zuid en de Obvion RUN stonden gepland in het weekend van 5-7 juni 2020. Dit valt binnen de bovengenoemde periode.

En nu?

Alle deelnemers van Hago Limburgs Mooiste ZUID hebben onlangs een mail ontvangen, waarin ze een keuze kunnen doorgeven wat ze met hun inschrijfgeld willen.

De Obvion RUN wordt verplaatst naar 01 november 2020. De inschrijvingen van 07 juni worden dan ook doorgeschoven naar 01 november 2020.

Gaat Hago Limburgs Mooiste Noord wel door?

Vooralsnog gaat HLM Noord, op zaterdag 26 september 2020, wel door. Indien noodzakelijk, zullen wij ook hier gepaste maatregelen moeten nemen.

Krijg ik mijn inschrijfgeld terug?

Alle deelnemers aan Hago Limburgs Mooiste ZUID hebben onlangs een mail ontvangen, waarin ze kunnen aangeven wat ze met hun inschrijfgeld willen. Tot en met 26 juni kunnen ze deze keuze doorgeven.

De inschrijvingen van de deelnemers aan de Obvion RUN schuiven wij door naar de nieuwe datum 01 november 2020.

Wanneer is de volgende editie van Hago Limburgs Mooiste ZUID?

Hago Limburgs Mooiste ZUID vindt in het weekend van 28 en 29 mei 2021 weer plaats. De toertochten worden dan op zaterdag 29 mei 2021 gereden.

Ik heb gekozen om mijn inschrijving van ZUID door te schuiven naar NOORD. En nu?

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp van de routes. Zo snel als deze klaar zijn, gaat de reguliere inschrijving voor NOORD open. De deelnemers die vanuit ZUID aan NOORD willen deelnemen, ontvangen per mail een code om de inschrijving voor NOORD te voltooien.

Ik heb gekozen voor een wielershirt i.p.v mijn inschrijving voor ZUID. En nu?

Op korte termijn ontvang je een mail met een code om het shirt in onze webshop te bestellen. De eerste bestellingen worden geleverd uit de bestaande voorraad. Overige bestellingen moeten wachten op de nalevering.