Hago Limburgs Mooiste 2019!

Volgend jaar zal de 28e editie van Hago Limburgs Mooiste in het weekend van 14 juni plaatsvinden. Dus, mis het niet en noteer deze datum meteen in je agenda! Op vrijdag kan iedereen natuurlijk weer genieten van de fietsmarkt, die gepaard gaat met de daginschrijvingen, het ophalen van de voorinschrijvingen en wie weet iets heel nieuws!! Zaterdag is het weer tijd voor het mooiste fietsevenement van Nederland met toertochten voor de racefiets, MTB en de familie - E-bike tocht. Op zondag zal na...
Lees meer

Uitslagen Hago Limburgs Mooiste Loop

De uitslagen van de 1ste editie van Hago Limburgs Mooiste Loop. De 1ste editie kent de volgende winnaars! 10 km heren: Hub Kurvers 37:47 10 km dames: Ronnie Roeks 43:25 5 km heren: Jorrit Raadt 15:45 5 dames: Cathelijne Kam 21:01 5 km businessrun: Lopers Company Heerlen 16:41 10 km businessrun: Lopers Company Heerlen 38:45 5KM & 10KM Algemeen https://public.mysports.tv/results/LP18 5KM bedrijven...
Lees meer

Foto's van zaterdag Online!!

Tijdens de toertochten zijn er op verschillende locaties foto's gemaakt. Bekijk ze en download ze gratis via onze site!!
Lees meer

Speldjes 2018

Ben jij vergeten jouw speldje af te halen? Geen nood, deze kun je bestellen in onze webshop en wij sturen hem naar je op! Bestel je herinneringsspeldje!
Lees meer

Noodweer zorgt mogelijk voor extra grind op de wegen!

Net als elk jaar werken wij ook dit jaar weer samen met onze reinigingsdienst RD4. Samen zorgen we ervoor om de wegen zo schoon mogelijk te krijgen voor onze tourtochten. 
Lees meer

Download de nieuwe App!

Goed nieuws! De Hago Limburgs Mooiste applicatie is nu alweer een tijdje geüpdatet naar de versie van 2018. Wordt jouw applicatie niet automatisch geüpdatet?
Lees meer
instagram
NTFU erkend
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.