Obvion-Run
Obvion_logo_CMYK_DIAP

Obvion RUN 2020 is powered by Hago Limburgs Mooiste Sportevenementen

Nieuws over jouw inschrijving van de Obvion RUN

Beste deelnemer,

Wij willen jou als deelnemer van de Obvion RUN graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom jouw inschrijving. Gelukkig wordt de intelligente lockdown steeds meer door de overheid versoepeld. We mogen weer buiten sporten en vanaf 1 juni zelfs na het sporten een wel verdiend drankje drinken op ons favoriete terras. De COVID-19 cijfers worden steeds beter. Maar zoals de premier zegt: “We zijn er nog lang niet!”
Wij als evenementen organisatie voelen dat enorm. Iedereen wordt door deze crisis geraakt, zo ook de evenementen branche! De maatregel op dit moment is dat er geen vergunningplichtige evenementen tot 1 september mogen plaats vinden. Maar de kaders hiervoor zijn nog niet door de overheid vastgesteld. Onzeker blijft dus nog steeds wat en wanneer in de toekomst kan en mag.
Hopelijk blijven de cijfers rondom het corona virus zich steeds verbeteren en mogen wij in het najaar WEL een sportevenement organiseren.

Wij hebben vooralsnog zondag 1 november in onze kalender omcirkelt om de 3de editie van de Obvion RUN te organiseren. Dus zet een vet kruis in je agenda en pas je trainingsschema aan, want

1 november is de start van de 3de editie van de Obvion RUN!!


Met sportieve groet,

Jesse Linssen, directeur

Geen evenement maar WEL de Obvion RUN rennen!

Obvion RUN
Op 7 juni zouden een kleine 1500 deelnemers aan de start staan voor de 3de editie van de Obvion RUN, maar dat gaat ook helaas niet door. Toch gaan wij de Obvion RUN rennen. En jullie kunnen dat ook. Niet op 1 dag, maar gedurende 3 weken. Van 7 juni t/m 28 juni kan jij deelnemen aan de 10 kilometer …
Lees verder

Blijf ons nieuws volgen!

Elke 2 weken brengen wij een volgende nieuwsbrief uit. Niet alleen met de laatste informatie over de routes en het evenement, maar ook met tips & tricks van Harry Driessen van de Lopers Company Heerlen en ervaringsverhalen van oud deelnemers. Blijf ons dus volgen!

Obvion-Run-2020 handtekening