Obvion-Run-2022-zonder-O
obvion-logo

Obvion RUN is powered by Stichting Grand Ballon

Informatie over jouw teaminschrijving!

Onlangs heb je een team ingeschreven voor deelname aan de Obvion RUN. Leuk dat jullie op zondag 18 september gaan deelnemen.
Via deze weg zijn er al een aantal zaken die wij alvast onder jullie aandacht willen brengen:

Sluiting teaminschrijving

5DM_8446
Deelnemers toevoegen aan je teaminschrijving is mogelijk t/m 31 augustus. Hierna sluit de online teaminschrijving, zodat er o.a. voldoende tijd is om de startnummers te personaliseren.
Wil je na 31 augustus nog mensen aan je team toevoegen, kan dat door een e-mail te sturen naar [email protected]. Let op! Deze deelnemers ontvangen neutrale startnummers, zonder teamnaam en zonder eigen naam. Wel zullen zij opgenomen worden in de ranking van de bedrijventeams.

Arrangementen

Alle teams worden vooraf ontvangen in Obvion-paviljoen op de start- en finish-locatie (tevens event-plein). Hier staat heerlijke koffie, thee en Limburgse Vlaai klaar, liggen de startnummers voor de teamdeelnemers klaar en is er een mogelijkheid om een teamfoto te laten maken.
Deze ruimte is tussen 09:30 en 11:30 uur open voor de ontvangst vooraf.

Wil jij samen met jouw gasten naast de RUN de dag verder aankleden, dan bieden onze arrangementen dé oplossing. Na afloop van de verschillende afstanden zijn er 2 mogelijkheden om met je team gezellig bij elkaar te zitten en de belevenissen van de RUN te delen.

Après RUN arrangement

Team007
In de Obvion-paviljoen zijn de mensen met een Après RUN arrangement vanaf 11:30 uur van harte welkom. Ervaringen uitwisselen met collega hardlopers, relaties, vrienden of familie. Elk teamlid ontvangt 4 consumptiemunten en wordt verwend met luxe borrelhapjes. Een ideale locatie en gelegenheid om een sportieve dag gezellig af te sluiten.
Prijs per persoon €19,50 (exclusief BTW).

De vriendentafel

Startdocumenten
In een aparte area op de start- en finish-locatie reserveren wij voor de teams die gebruik maken van De Vriendentafel een aantal tafels met banken (aantal afhankelijk van aantal deelnemers). Jullie worden regelmatig verwend met een heerlijk borrelgarnituur voor de hongerige deelnemer. Een ideale gelegenheid om na afloop van de verschillende afstanden gegarandeerd gezellig bij elkaar zitten.
De prijs voor de Vriendentafel (inclusief borrelgarnituur, exclusief drank en btw) is €10,- per persoon.

Speciale wensen?

Mocht je je team op een andere manier in de watten willen leggen, laat het ons dan weten. Samen met jullie maken wij een arrangement op maat.

Parkeren voor teams

Parkeren VIP
Op loopafstand van de start- en finish-locatie zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor de team-deelnemers. Laat uiterlijk 12 september weten hoeveel parkeerkaarten jullie willen ontvangen, want toegang tot het parkeerterrein is alleen mogelijk op vertoon van een speciale parkeerkaart.

BibBits startnummer magneetjes

BibBits startnummer magneetjes
Met BibBits bevestig je het startnummer eenvoudig met vier startnummer magneetjes op het loopshirt.
Nooit meer gaatjes in je renkleding en een leuke verzamel gadget!

8.95

Blijf ons nieuws volgen!

Elke 3 weken brengen wij een volgende nieuwsbrief uit. Niet alleen met de laatste informatie over de routes en het evenement, maar ook met tips & tricks en ervaringsverhalen van (oud)deelnemers. Blijf ons dus volgen!

facebook instagram custom 
Obvion-Run-2022-zonder-O
heerlen
maxim
logo_LAP
obvion-logo
Logo_eps
WML400x400