Obvion-Run-2022-zonder-O
obvion-logo

Obvion RUN is powered by Stichting Grand Ballon

Dit is de Obvion RUN Nieuwsbrief!

Tot 1 juli Early Bird korting!

50AB89AF-4B53-48AB-8696-19D0EE874868
Ben jij van plan om op zondag 18 september mee te doen aan de 4de editie van de Obvion RUN?? Schrijf je dan nog voor 1 juli a.s. in en geniet nog van de Early Bird korting! Schrijf je jezelf of een team*, voor die tijd in, dan betaal je € 5,- per deelnemer minder dan de dag inschrijving!
Schrijf je ...........
Lees verder

Samen rennen met je vrienden of collega’s als team?

DSCF8535
Samen met je collega`s, relaties, vrienden of familie deelnemen aan de Obvion RUN. Goed voor de vitaliteit en teambuilding binnen jouw organisatie of gewoon om samen een sportieve uitdaging aan te gaan!

Lees verder voor alle voordelen van een teaminschrijving op een rij..........

Lees verder

Welke afstand ren jij?

DSCF8778
Bij de Obvion RUN kun je kiezen tussen 3 verschillende afstanden, namelijk de 5 km, 10 km of voor de ½ marathon. Alle afstanden starten vanaf het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen en gaan richting Terwom, het groen in, langs het centrum van Heerlen. Bij de 10 km en de halve marathon ga je na Terworm richting het oude Mijnspoor van Heerlen......

Lees verder

10 Tips om jouw zomerse hittegolf loopjes te overleven

zon
Hoewel zomerse hardlooptrainingen best heel fijn kunnen zijn, heeft de zomer ook zijn keerzijdes. Zoals de sauna, lees: hittegolven en hoge luchtvochtigheid. Gelukkig genoeg heeft ons lichaam al eeuwen de tijd gehad zich aan te passen en kan het inmiddels aardig overleven in de bloedhitte, dankzij een hypermodern koelsysteem dat zweten heet...........

Lees verder

Blijf ons nieuws volgen!

Elke 3 weken brengen wij een volgende nieuwsbrief uit. Niet alleen met de laatste informatie over de routes en het evenement, maar ook met tips & tricks en ervaringsverhalen van (oud)deelnemers. Blijf ons dus volgen!

facebook instagram custom 
Obvion-Run-2022-zonder-O
WML400x400
heerlen
Logo_eps
obvion-logo