V-tron, de stille kracht achter Hago Limburgs Mooiste

V-tron, de stille kracht achter Hago Limburgs MooisteSinds de editie van 2013 is V-tron betrokken bij de organisatie van Limburgs Mooiste.
V-tron ondersteunt de organisatie van dit mooie evenement met één van haar telematicaoplossingen: Connected Car. Hierdoor kan de organisatie in één oogopslag zien waar de voertuigen zoals ambulances, motards en voertuigen van de sleepdiensten zich bevinden op het parcours. Door deze informatie inzichtelijk te maken wordt kostbare tijd bespaard in geval van nood of gevaarlijke situaties. Ook is dit een handige tool voor de organisatie om het evenement in goede banen te leiden.vtron.jpgV-tron bestaat dit jaar 10 jaar, reden voor feest! Daarom een speciale aanbieding ! Speciaal voor u als deelnemer of uw organisatie, de volgende aanbieding: Connected Car; 12 maanden halen 10 maanden betalen! Maak gebruik van deze jubileumaanbieding door contact op te nemen met V-tron o.v.v. van: FEEST.
V-tron wenst de deelnemers van het Limburgs Mooiste fietsevenement twee prachtige dagen toe.
U weet nu, de organisatie staat voor u klaar. Het dichtstbijzijnde voertuig komt u snel helpen als dat nodig is.
Hier vindt u meer informatie over de aanbieding.
 
Daarnaast vindt u daar ook onze andere speciale jubileumaanbieding. Kijken dus!
Like, volg onze social media kanalen voor het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen van de Smart Mobilty markt: www.facebook.com/vtrondeventer & www.twitter.com/V_tron

instagram
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.