Tweede editie van Grensland Mooiste op 30 september

Tweede editie van Grensland Mooiste op 30 septemberIn 2016 is Stichting Grand Ballon de uitdaging aangegaan om een aansprekend grensoverschrijdend fietsevenement te organiseren in het noorden van de provincie. Naar het model van Hago Limburgs Mooiste is een fietstoertocht gerealiseerd door het prachtige Nettental in Duitsland en de Maasduinen in Noord-Limburg.
Het broertje van Hago Limburgs Mooiste kreeg de naam “Grensland Mooiste”. Het succes van de tocht vraagt om een vervolg. Dus volgt op zaterdag 30 september de tweede editie van deze heerlijke herfsttocht.


De route van Grensland Mooiste is totaal 180 km lang. Voor de helft ligt het traject op Duits grondgebied en voor de helft in Nederlands Noord-Limburg. Via afkortingen zijn de afstanden 150 km, 120 km en 90 km mogelijk.

herfst fietsen klein.jpg
In 2017  komen ook de MTB-ers aan bod met prachtige off-road tochten van 40 tot 110 km. En last but not least: op verzoek zijn er ook tochten uitgezet voor stadsfiets en E-bike. Dus letterlijk: voor elk wat wils.
De start en finish is gesitueerd in de Kasteeltuinen Arcen. De inschrijving start op 1 mei. Ga voor meer info naar de site van Grensland Mooiste.

instagram
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.