Route wisselen, parkeren, de dag verzekering en startpakket opsturen.

Route wisselen, parkeren, de dag verzekering en startpakket opsturen.Vaak besluiten deelnemers om op het laatste moment hun wensenpakket aan te passen. Een te lange route gekozen? Of heb je zo goed getraind dat een zwaardere route een uitdaging is? Toch maar gebruik maken van een verzekering van de fiets? Of de startdocumenten laten opsturen, terwijl je voor afhalen hebt gekozen? Een parkeerplaats reserveren? In “lees verder” staat wat je nog kunt doen.


Route wisselen?
afstappen.jpg
Tot 1 mei kan je gratis de routekeuze aanpassen. Klik hier. en vul je wensen in.
Na 1 mei wordt het startpakket geproduceerd en kan er alleen op 9 en 10 juni in het inschrijfbureau van route worden gewisseld. Daar wordt dan € 5,-  kosten in rekening gebracht, omdat er nieuwe startdocumenten moeten worden aangemaakt.


NTFU Dagverzekering?
materiaalpech.jpg
Uiteraard ben je zuinig op je beste kamaraad, jouw fiets. Maar mocht er toch, onverhoopt, iets gebeuren, dan wil je de schade zo snel mogelijk herstellen. De NTFU kan een pleister op de wonde doen. Maak vóór 1 juni € 4,50 over op onderstaande rekening en je fiets is via de NTFU op 10 juni verzekerd tegen schade. Lees hier de voorwaarden.
Stichting Grand Ballon - IBAN44RABO 0122 4298 50Startdocumenten opsturen?

service balie.jpg


Heb je bij de inschrijving gekozen voor “Ophalen” maar je wilt toch liever het startpakket thuis ontvangen? Maak dan vóór 21 mei € 6,- over op onze bankrekening onder vermelding van “Verzenden” en jouw naam en referentienummer. Wij verzenden dan het pakket in week 21 naar het bij de inschrijving door jou opgegeven huisadres.
Stichting Grand Ballon  - IBAN: NL44RABO 0122 4298 50
Parkeerplaats reserveren?
parking theater.jpgDicht bij de startlocatie zijn voor onze deelnemers meer dan 7.000 parkeerplekken ter beschikking. Verreweg de meeste zijn gratis.
Wil je echt vlak bij de start- en finishlijn parkeren, dan kun je gebruik maken van een van de gereserveerde viP plaatsen. Maak € 8,50 over op onze bankrekening onder vermelding van “Parkeren” en wij sturen u een viP dagkaart toe.
Stichting Grand Ballon – IBAN: NL44 RABO 0122 4298 50

instagram
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.