Scoor een kaartje voor CYCLINGWORLD Düsseldorf!

Scoor een kaartje voor CYCLINGWORLD Düsseldorf!Hago Limburgs Mooiste én Grensland Mooiste zijn op 25 en 26 maart aanwezig op CYCLINGWORLD Düsseldorf. Deze beurs voor fietsers vindt dit jaar voor de eerste keer plaats. Afwijkend van andere beurzen is CYCLINGWORLD een beleefwereld, trendsetter, visionair en vooral verhelderend.  
Wij hebben 30 tickets die we tegen een zwaar gereduceerd tarief mogen weggeven. Wil je deze beurs bezoeken, stuur dan een mail naar info@limburgsmooiste.nl. De eerste 30 reacties ontvangen van ons een kortingscode.


CYCLINGWORLD Düsseldorf laat bezoekers duiken in de wereld van rijwielen. Naast de vele soorten fietsen zijn er ook tal van parcoursen en proefbanen. Maar ook een heus museum, met de tentoonstelling “200 jaar fiets”, over de geschiedenis van de fiets. Een goeie mix van alle stromingen van de sterk groeiende fietsbranche.
cycling world.jpg
Meer dan 100 verschillende standhouders zullen aanwezig zijn. Ga naar de site van CYCLINGWORLD Düsseldorf en zie welke dit zijn. Het aanbod is verdeeld over 6 thema’s: sport, fietskleding, E-mobility, urban biking, reizen en toekomst. En vergeet niet de stand van Hago Limburgs Mooiste / Grensland Mooiste te bezoeken. Een kleine give-away ligt op jou te wachten.

instagram
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.