Hago Limburgs Mooiste 2017: een heerlijke fietsdag

Onder een stralend blauwe hemel hebben 15.000 fietsrecreanten genoten van een uitermate geslaagde dag. Op de routes en op het evenemententerrein waren aan alle voorwaarden voldaan om van de 26e editie van HLM een gigantisch fietsfeest te maken. Nog een keer genieten van zo'n prachtige dag? Schrijf dan nu al in voor Grensland Mooiste op zaterdag 30 september. Het hele organisatieteam staat dan weer voor jullie klaar. 
Lees meer

Introductiekorting Pedal Plate: Maak meer gebruik van je racefiets!

Tijdens Hago Limburgs Mooiste wordt een nieuw volledig Nederlands product geïntroduceerd: De Pedal Plate. Dit is de enige compacte oplossing om je racefiets met Shimano SPD-SL of Look Keo pedalen veilig en comfortabel te kunnen gebruiken met “normale” schoenen, zonder dat er extra cleats benodigd zijn. Zo kun je de stadsfiets of auto wat vaker laten staan en meer plezier van je racefiets hebben op vakantie, tijdens woon-werk verkeer of gewoon omdat het kan. Het...
Lees meer

Entertainment, Fietspraat en Fietsmarkt

De ondernemers in Heerlen hebben het straatbeeld al aangepast; zij heten jullie hartelijk welkom bij de 26e Hago Limburgs Mooiste. Het programma op het evenemententerrein, begint al op vrijdag 9 juni. In 35 stands van Limburgs Mooiste Fietsmarkt presenteren wereldmerken  hun nieuwtjes op het gebied van de fietssport. Met veel aantrekkelijke aanbiedingen. Daarnaast is er volop entertainment, muziek, spijs en drank. Bekende mensen ontmoet je bij Fietspraat , en er zijn...
Lees meer

Veel hulp van Have a Byte

Sommige leveranciers raken zo enthousiast van Hago Limburgs Mooiste dat zij bijna een onderdeel van de organisatie worden. Neem Have a Byte , onze creatieve webdesigner, beheert niet alleen onze site, maar is nu ook de ontwerper van alle drukwerk en kleding! En dat niet alleen; de directie zit in haar vrije tijd op de mountainbike om de MTB routes te controleren en te perfectioneren. Daar heb je wat aan!
Lees meer

Inschrijven bij de start

Er zijn 3.000 kaarten gereserveerd voor de dag inschrijving op vrijdag 9 juni vanaf 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag 10 juni vanaf 05.30 tot 11.00 uur. De ervaring leert dat dit ruim voldoende is. Heb je nog geen startkaart, kom dan gerust naar Heerlen en fiets mee. Je zult nooit tevergeefs naar Limburg reizen. Iedereen die zich meldt kan gegarandeerd deelnemen.
Lees meer

Shimano biedt fiets service onderweg

Op de serviceplekken op de route wordt zo nodig technische service verleend. Maar wij gaan ervan uit dat iedere deelnemer met een deugdelijke fiets aan de start verschijnt ( zie reglement ). Wil je er zeker van zijn dat je fiets voor Hago Limburgs Mooiste in orde is? Ga dan naar “lees verder” voor info over een fietscheck bij Shimano Service Centers .
Lees meer

Pastamaaltijd tijdens HLM

Voor de hongerige deelnemer zijn er tijdens HLM tal van mogelijkheden. Er wordt een uitstekende pastamaaltijd op het horecaplein geserveerd. Je kunt ook terecht bij een van de vele foodtrucs die rond het eventterrein staan opgesteld of in een van de Italiaanse restaurants in de finishstraat of het verlengde daarvan. Wij noemen de drie die het dichts bij liggen. Hier is tijdens HLM reserveren aan te raden. 1. Da Peco, Geleenstraat 17 - 045 5716800 2. Il Castello, Geleenstraat 18 - 045...
Lees meer

Win een Squirt prijspakket

Alle deelnemers van Hago Limburgs Mooiste maken kans op een Squirt prijspakket t.w.v. € 55,- per stuk. Met daarin enkele flesjes van het Zuidafrikaanse wondermiddel voor de ketting; 80% minder slijtage aan ketting/cassette, ontvetten is verleden tijd! Ook in het pakket; Squirt broekvet en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen voor de fiets.
Lees meer

Beter presteren met de ideale bandendruk

Als (race)fietser heb je te maken met weerstand, 80% wordt veroorzaakt door de lucht, 10% door de wrijving die tandwielen en ketting met elkaar maken en de laatste 10% door de aanraking van de banden met het wegdek. Dat laatste percentage kunnen we als SKS Germany simpel terugbrengen, een paar procent minder maakt al snel het verschil in snelheid en inspanning.   < Hago Limburgs Mooiste aanbieding: de sks airchecker      zie "lees...
Lees meer

V-tron, de stille kracht achter Hago Limburgs Mooiste

Sinds de editie van 2013 is V-tron betrokken bij de organisatie van Limburgs Mooiste. V-tron ondersteunt de organisatie van dit mooie evenement met één van haar telematicaoplossingen: Connected Car. Hierdoor kan de organisatie in één oogopslag zien waar de voertuigen zoals ambulances, motards en voertuigen van de sleepdiensten zich bevinden op het parcours. Door deze informatie inzichtelijk te maken wordt kostbare tijd bespaard in geval van nood of...
Lees meer

Activeer Facebook status

Wil je jouw vrienden laten weten waar je tijdens Hago Limburgs Mooiste bent, activeer dan nu je Facebook status. Klik hier en jouw vrienden kunnen je in de loop van de dag vele malen een dikke duim geven.
Lees meer

MTB kruist race route

Zuid-Limburg en voorjaar, een overweldigende combinatie. Groene heuvels, kleurrijke velden, indrukwekkende monumenten. Maar Zuid-Limburg is klein. In dit gebied zijn alle routes van HLM uitgezet, waarbij zoveel als mogelijk de trajecten elkaar ontwijken. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Vooral de deelnemers op de Gele Lus zullen een aantal maal het parcours van de MTB kruisen. Kijk dus uit en heb begrip voor elkaar.
Lees meer

Gulpener biertje aan de finish

De bij Hago Limburgs Mooiste  zo gewaardeerde traditie van het gratis Gulpener biertje aan de finish houden wij er in! Nadat je op de Valkenburgerweg in Heerlen de finishlijn bent gepasseerd staan een eindje verderop een paar wondermooie dames met dienbladen vol koel gerstennat. De meesten deelnemers zullen een heerlijk biertje kiezen, maar uiteraard wordt er ook frisdrank uitgereikt!
Lees meer

Fiets veilig met onze vernieuwde app

Soms is het moeilijk om een deelnemer op het parcours te traceren. Stel er is een valpartij ergens in de Limburgse bossen. Met de vernieuwde app van HLM vind je het actuele kaartje van de gekozen route en kun je de positie van het incident doorgeven. Met de startnummers kun je ook je vrienden via de tracker volgen en zo precies weten waar iedereen zich bevindt. Alle HLM gegevens worden met enige regelmaat geupdate en bijgewerkt. Download nu GRATIS de vernieuwde Hago Limburgs Mooiste app...
Lees meer

Maxim Sportvoeding wederom sportdranksponsor

Sportdrank is dé belangrijkste basisvoeding voor iedere sporter! Een goede sportdrank is belangrijk voor de aanvoer van voldoende koolhydraten voor nieuwe energie, maar vooral van vocht en extra mineralen voor een optimale vochthuishouding en verbranding. Maxim Sportsdrink is hypotoon en bevat minder suiker en meer mineralen dan een isotone sportdrank. Het wordt makkelijker en sneller opgenomen in het lichaam en is vriendelijker voor de maag. Behalve drinken moet je ook...
Lees meer

Nieuw! In 2017 ook HLM kleding voor MTB

De wielerkledinglijn van Hago Limburgs Mooiste staat bekend om haar professionele kwaliteit, eigentijds dessin en concurerende prijs. Naast de bekende outfit voor sporters op een racefiets is er nu ook een ontwerp speciaal voor de MTB-ers. Bekijk de details in SHOP op onze site. < Onze MTB kleding 2017 van het wereldmerk Bioracer
Lees meer

FAQ

Voor alle overige vragen: klik op FAQ en je vindt het antwoord op de meest brandende kwesties zoals de NTFU dagverzekering, een andere deelnemers op jouw startbewijs laten starten, een parkeerkaart bestellen, de dag inschrijving online en de keuze voor een arrangement.
Lees meer

Graffiti op het evenemententerrein

James Jetlag is de graffiti kunstenaar die tijdens Hago Limburgs Mooiste op het eventterrein een kunstwerk gaat maken. Een spannende en inspirerende happening. Het kunstwerk zal na het evenement worden geveild. De opbrengst gaat in zijn geheel naar Water for Live , een actie waar WML, de leverancier van Limburgs drinkwater, zich sterk voor maakt.
Lees meer

Stijf uitverkocht

Iedereen die mee wilde doen, heeft kunnen fietsen. Er waren voldoende kaarten voor de dag verkoop gereserveerd. Maar met 15.000 deelnemers is het evenement wel stijf uitverkocht; meer deelnemers mag en wil de organisatie niet laten starten. De meute werd meteen na de start opgedeeld in 12 verschillende routes waardoor het met de drukte op de wegen reuze meeviel.
Lees meer

De Gele Lussen

De meeste deelnemers zaten op de Gele lussen. De organisatie heeft hier moeten ingrijpen, omdat een onverlaat punaises op het parcours had gestrooid. Dus werd de route een paar kilometer ingekort om een lawine aan lekke banden te voorkomen. Jammer, want daardoor hebben de deelnemers een fraai stukje Limburg noodgedwongen gemist en was het op de Gulperberg soms een beetje dringen.
Lees meer

Één groot feest

Voor de rest was het op de routes één groot feest. En niet alleen daar. Terug op het evenementenplein zorgde DJ Wim Frijns voor een uitgelaten sfeer. Veel deelnemers hadden nog voldoende energie om te swingen en dus gingen ongedwongen de moe getrapte beentjes van de vloer. Dit smaakt naar meer…
Lees meer

Grensland Mooiste komt er aan

...dus gaan wij de zomer afsluiten met een soortgelijk evenement: Grensland Mooiste . In Noord-Limburg, de Maasduinen, en in het aangrenzende Nettetal in Duitsland zal op zaterdag 30 september de 2e editie van Grensland Mooiste plaatsvinden. Toertochten voor racefiets en mountainbike. Ook de mensen met een stadsfiets of E-bike worden niet vergeten. De inschrijving is nu al geopend.
Lees meer

Bijna 600 medewerkers

Dank aan bijna 600 medewerkers voor hun tomeloze inzet. Het grootste deel is vrijwilliger die via een taak bij HLM de kas van hun scouting-, sport- of muziekvereniging spekt. De organisatie ziet ze ieder jaar weer terugkomen. Doeners die met plezier werken aan een prachtig evenement, een sportief feest met zo veel blije gezichten.
Lees meer

Foto's en films

Op diverse markante punten langs de route werden foto’s en films gemaakt en zo de deelnemers in beeld gebracht. Het zijn prachtige herinneringen aan een geslaagde Hago Limburgs Mooiste. De foto’s kan je gratis downloaden. Jouw persoonlijke videobeelden kan je, na het intikken van je startnummer of naam, via de website bekijken en delen met je vrienden/familie en kennissen.
Lees meer

Lance Armstrong

Op dinsdag 27 juni wordt in Theater Heerlen het verhaal verteld van Lance Armstrong, de gevallen kampioen. Tijdens de voorstelling wordt aan de hand van dertien thema’s en de presentatie van een boek het verhaal van Lance Armstrong verteld. Lance - The rise and fall, een rockopera over Lance Armstrong. Met medewerking van artiesten als Frank Lammers, Rick de Leeuw, Alex Roeka en JW Roy! Bestel hier   je kaarten met de code: LIMBURGSMOOISTE2017 en ontvang 50% korting.
Lees meer
instagram
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.