Goed nieuws !

Deelnemers van Grensland Mooiste kunnen bij voorinschrijving een week langer profiteren van onze 20% Early Bird korting. Daar onze webmaster met vakantie is zal de vroeg-boek-korting pas na komend weekeinde (op 8 augustus) worden aangepast. Profiteer dus van het maximale voordeel en schrijf deze week in !
Lees meer

Inschrijvingen

De eerste 500 deelnemers van Grensland Mooiste zijn genoteerd. De Blauwe Lus (120 km) is met 38% de meest gekozen tocht. Gevolgd door de Gele Lus (150 km) met 31% en Lichtblauw (85km) met 17%. Slechts 14% durft de 190 km van de Rode Lus aan! Leuk dat er steeds meer dames inschrijven. Was dat bij Limburgs Mooiste nog 14%,  bij Grensland Mooiste staat de teller nu al op 16%.
Lees meer

Correctie van de route

Grensland Mooiste heeft de route in Duitsland iets moeten aanpassen. De weg nabij Wachtendonk wordt opengebroken waardoor wij gedwongen zijn met een boog om dit prachtige plaatsje heen te rijden. Jammer, maar gelukkig blijft er voldoende moois te zien bij onze oosterburen. < straatje in Wachtendonk
Lees meer

In 2016 bij Grensland Mooiste geen MTB route

2016 is voor Grensland Mooiste een pilot-project. De organisatie en haar partners in Noord Limburg halen alles uit de kast om de kwaliteit van Limburgs Mooiste te halen. Niet zo druk, maar wel zo leuk.  Het eerste jaar nemen wij niet te veel hooi op onze vork en zetten nog even geen MTB tocht op het programma. Maar wees gerust; in 2017 krijgen de mountainbikers weer onze volledige aandacht.
Lees meer

Teaminschrijvingen

Ook bij Grensland Mooiste is kun je jezelf met een heel team inschrijven en geniet je van de voordelen die en teaminschrijving heeft. Zie onze site. Een team moet minimaal uit 10 leden bestaan. Wil je de dag aankleden, dat kan! ’s Morgens een ontvangst door Grensland Mooiste hostesses met koffie/thee en Limburgse vlaai. Na afloop een gezellige nazit, waarbij u onder het genot van een drankje, hapje en buffet de banden met vrienden en relaties aan kunt halen. Voor meer info of...
Lees meer

Een prachtige herfstklassieker

De allereerste Grensland Mooiste (het kleine broertje van Limburgs Mooiste) belooft een fantastische herfstklassieker te worden. Samen met de fietsclub “Kiek doa ee terasje” uit Arcen is een verkeersluwe route samengesteld in het Duitse Nettetal en de Nederlandse Maasduinen. Niet zo druk als bij Limburgs Mooiste, en uiteraard veel minder heuvels, maarwel een prachtige kwaliteits-tocht om het race seizoen mee af te sluiten.
Lees meer

Startdocumenten toch opsturen?

Heb je bij de inschrijving “Afhalen” aangevinkt, maar je wilt de startdocumenten toch liever per post ontvangen, maak dan € 5,- verzendkosten over op rekening NL44RABO0122429850 en wij zorgen dat je rugnummer, stuurbordje en routebeschrijving in week 37 thuis ontvangt. Het bedrag moet uiterlijk 11 mei op bovenstaande rekening staan.
Lees meer

Tal van medewerkers actief

Bij Grensland Mooiste zul je bekende gezichten zien zijn. Net als bij Limburgs Mooiste zijn veel professionals en enthousiaste medewerkers uit het verenigingsleven aanwezig om de toertocht een goed en veilig verloop te geven. Zoals de Euro Motards, de vele verkeersregelaars en de EHBO. Uiteraard ontbreken Jan en Edith Wilgendaal (foto) niet. De arts op de motor die professionele eerst hulp kan verlenen als dat onverhoopt nodig mocht zijn.
Lees meer

Fietsmarkt in Kasteeltuinen

De Kasteeltuinen in Arcen (start- en finishlocatie van Grensland Mooiste) zijn op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober ook het decor van Grensland Mooiste fietsmarkt. Bekende en wat minder bekende merken bieden bezoekers een kijkje in de keuken van alles wat met de fietssport van doen heeft. De markt is gratis te bezoeken.
Lees meer

Nieuwsbrief 19 augustus 2016 - Grensland Mooiste

Nog zes weekjes te gaan, en Grensland Mooiste staat op het programma. En zoals wij van de laatste jaren gewend zijn is de kans op een mooie nazomer zeer groot. Wij verheugen ons op een schitterende wielerdag. Welkom bij deze gloednieuwe toertocht.
Lees meer

Ik Fiets Vriendelijk

Ook tijdens Grensland Mooiste wordt er verwacht dat je vriendelijk fietst. Het is voor organisatoren van toertochten o zo belangrijk dat de deelnemner zich respectvol gedraagt op de fiets. Gelukkig doet men dit steeds meer. Het is niet voor niets dat ook Grebnsland Mooiste de Stichting Ik Fiets Vriendelijk steunt! Heb jij respect voor de verkeersregels, respect voor het milieu en respect voor andere weggeberuikers? Dan mag jij met 2 groene ventieldopjes fietsen. Het symbool van de...
Lees meer
instagram
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.