Verloop inschrijvingen

Bij de inschrijvingen voor de toertochten racefiets blijkt dat ook in 2016 de meeste belangstelling uitgaat naar de Gele Lus (18%). De overige percentages zijn: Lichtgele Lus (15%), Rode Lus (12%) Donker Blauwe Lus (11%), Lichtrode Lus (10%), (Licht)blauwe Lus (7%) en Oranje Route (3%). De Gele Lus zal als eerste volgeboekt zijn, dus wacht niet te lang met de voorinschrijving.
Lees meer

Strongher Stamp

Goed nieuws voor de dames! Hago Limburgs Mooiste krijgt de Strongher Stamp omdat het een vrouwvriendelijk fietsevenement is. Strongher is een initiatief van professionele wielrensters zoals Marianne Vos, en gaat in samenwerking met Hago Limburgs Mooiste, in een vrouwvriendelijke fiets omgeving, twee Strongher Waves faciliteren. Dit zijn twee tijdstippen (07:00 uur en 09:00 uur) waarop vrouwen voor een HLM toertocht kunnen vertrekken. In deze Strongher Waves zullen Sheroes (vrouwelijke...
Lees meer

Gewijzigde routes

Nu de vergunningen van de diverse gemeentes binnenstromen, bereiken ons ook een paar verzoeken de route aan te passen in verband met werkzaamheden o.i.d. Zo zijn er in alle routes kleine wijzigingen geslopen, voornamelijk rond de buitenpost Meerssen en de passage in Vaals waar de verbinding met Duitsland, het EK 200 pad, in mei onbegaanbaar zal zijn. Deze wijzigingen zijn in het routeschema en de routekaartjes op onze site opgenomen.
Lees meer

Teaminschrijving

Teaminschrijving is mogelijk voor groepen van 10 of meer deelnemers. Tot en met 1 mei kan een team worden aangevuld of gewijzigd. Zie de regels en voordelen op onze site. (Bedrijven)teams kunnen gebruik maken van arrangementen en zijn dan welkom in de foyer van het indrukwekkende Theater Heerlen met een riant uitzicht op het event-plein. Vraag de brochure aan.
Lees meer

Limburgs Mooiste Fietsbeurs

In 2016 zal Ankie van der Sleen de contactpersoon zijn voor exposanten op Limburgs Mooiste Fietsbeurs . Ankie is een ervaren medewerkster die al jaren bij het evenement betrokken is. Zij zal contact leggen met de exposanten van 2015. Geinteresseerd in een stand op de beurs? Klik hier .
Lees meer

Het programma

Tijdens Hago Limburgs Mooiste 2016 lopen alle routes over een nieuw parcours. Allemaal, 12 in totaal, door de mooiste gebieden in Zuid-Limburg en de grensstreek van Duitsland en België. En allemaal over verkeersluwe, toeristisch aantrekkelijke wegen met, zo je wilt, een stevige dosis klimwerk over bekende en onbekende heuvels. Meer dan 500 km route totaal, met slechts één verkeerslicht.
Lees meer

Voordeel bij inschrijving: korting op kleding

Bestel je tegelijk met de inschrijving jouw HLM wielerkleding, dan ontvang je daarop een extra korting. Zo fiets je al in het voorjaar voordelig in een prachtig Hago Limburgs Mooiste 2016 fietsshirt en -broek van de allerbeste Bioracer kwaliteit. Het ontwerp is van Rob Cuypers Design . Levering vanaf februari. In "lees verder" zie je meer van het ontwerp.
Lees meer

Limburgs Mooiste Camping

Op 1 km van de start en finish ligt Limburgs Mooiste Camping, speciaal voor gasten van het fietsevenement. Zie de informatie op onze site. Als je inschrijft kan je meteen een plek op de camping reserveren. Dan sta je het weekeinde samen met collega fietsers op een gezellige plek met een pendeldienst naar het centrum van Heerlen. De faciliteiten op de camping zijn in 2016 aanzienlijk verbeterd.
Lees meer

Brochure HLM 2016

De brochure Hago Limburgs Mooiste 2016 is gereed. Met daarin: een terugblik op 25 jaar Limburgs Mooiste – het programma van Hago Limburgs Mooiste 2016 - info over Arrangementen en Hospitality - Adverteren en Promotie bij HLM - en het jaarverslag 2015. Je kunt hier een PDF downloaden. Wil je liever een hard-copy, bestel die dan hier .
Lees meer

Reglement

Bij Hago Limburgs Mooiste staat veiligheid, duurzaamheid en zorg voor het milieu hoog in het vaandel! Daarom zijn de deelnemers van HLM verplicht zich te houden aan het reglement: de 11 gouden regels. Met het inschrijven verklaren de deelnemers overeenkomstig deze regels te handelen. Bij teaminschrijving is de teamcaptain de aangewezen persoon het reglement bij de teamleden onder de aandacht te brengen. De 11 gouden regels vindt u in “lees verder” en hier op onze website
Lees meer

Wieler kleding

Bij teaminschrijving heeft u recht op 10% korting bij aanschaf van de speciale HLM wielerkleding . Een team hoeft de bestelling niet via de webshop te laten lopen. Een e-mail met het besteloverzicht is voldoende. De kleding wordt per omgaande toegestuurd zodat u tijdens de tocht met een team in een strakke HLM outfit aan de start kan komen. De betaling loopt via een factuur met BTW.
Lees meer

Fiets verzekeren

Hago Limburgs Mooiste biedt zijn deelnemers aan om voor de fiets een NTFU-dag verzekering af te sluiten. Indien u voor het hele team in één keer een NTFU-dag verzekering wil afsluiten, kan dit eenvoudig. Neem contact op met ons op en wij regelen in één keer de verzekering voor al uw teamleden. De betaling geschiedt via de factuur die u van ons ontvangt. Via de NTFU ontvangt u de verzekeringspolis. De polisvoorwaarden kunt u hier downloaden.
Lees meer
instagram#HLM2016
  • HLM2016
  • HLM2016
  • HLM2016
  • HLM2016
  • HLM2016
  • HLM2016
  • HLM2016
  • HLM2016
  • HLM2016
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.