Veel gestelde vragen (en antwoorden)

 • Wanneer is Limburgs Mooist 2017?
  Op vrijdag en zaterdag 9 en 10 juni 2017. De toertochten worden gereden op zaterdag 10 juni.
 • Mag er een volgwagen meerijden voor onze wielerploeg?
  Het is niet toegstaan met auto's deelnemers te volgen. Veel wegen zijn voor gemotoriseerd verkeer gesloten.
 • Kan ik van route wisselen?
  Tot einde voorinschrijving kan de deelnemer van route wisselen zolang de gekozen route niet volgeboekt is. Stuur een Email bericht naar info@limburgsmooiste.nl. Deze service is gratis. Na einde voorinschrijving kan er alleen bij de start van route gewisseld worden. De deelnemer dient zich dan te melden bij het inschrijfbureau in Theater Heerlen waar nieuwe startdocumenten worden aangemaakt. De kosten zijn € 5,-.
 • Hoe verloopt de betaling van de inschrijving?
  De betaling van het inschrijfgeld vindt plaats via een automatische incasso.
 • De incasso is niet gelukt, er was onvoldoende saldo. Wat nu?
  Je krijgt van de organisatie een bericht. Je moet de betaling nu zelf regelen door overmaking van het inschrijfgeld op IBAN: NL44 RABO 0122.429.850 tnv Stichting Grand Ballon te Heerlen. Wij wijzen u er op dat zolang er geen betaling heeft plaatsgevonden de inschrijving niet geldig is. Vermeld daarbij svp je naam en referentienummer.
 • Kan ik mijn inschrijving annuleren?
  De online inschrijving is definitief en kan niet worden geannuleerd. Wel kan je tegelijk met de online inschrijving voor € 2,- een annuleringsverzkering afsluiten. Deze verzekering geeft tot 21 mei 2017 recht op restitutie van het volledige inschrijfgeld indien je op 10 juni verhinderd bent. Ná 21 mei is restitutie niet meer mogelijk.
 • Kan ik de startdocumenten laten opsturen?
  Stuur een Email met het verzoek naar info@limburgsmooiste.nl . De verzendkosten bedragen € 6,- en moeten worden gestort op rekening NL44RABO0122429850 t.n.v. Stichting Grand Ballon in Heerlen.
 • Kan ik een route rijden die al is volgeboekt?
  Indien voor het einde van de voorinschrijving een route vol is, stuur je een Email met het verzoek naar info@limburgsmooiste.nl. Je komt dan op een wachtlijst. Het verzoek kan gehonoreerd worden als deelnemers zich voor de betreffende route afmelden.
 • Kan iemand anders in mijn plaats deelnemen?
  Tot einde voorinschrijving kan je jouw inschrijving op een andere naam laten zetten. 
  Stuur een Email met het verzoek naar info@limburgsmooiste.nl.
  Ook kan de inschrijving bij de start in het inschrijfbureau in het Theater Heerlen worden omgezet bij inlevering van de oorspronkelijke startdocumenten.
  Na 1 mei 2017 worden voor het omzetten van een inschrijving  € 5,- administratiekosten in rekening gebracht omdat vanaf die datum de startpakketten al in productie zijn.
   
 • Hoe verloopt de procedure teaminschrijving?
  Ga naar team inschrijven
  Kies de knop “Aanmelden”
  Vul het inschrijfformulier in
  Klik op “Aanmelden”
  Na korte tijd krijg je van de organisatie een toegangscode voor de inschrijfpagina.
  Voor het geval je na de eerste handeling terecht komt op een pagina “Inloggen” en er dan al gevraagd wordt naar een toegangscode moet je via de knop “<Terug” de pagina opzoeken “Aanmelden”.
 • Hoe verloopt de procedure als de teaminschrijving is voltooid?
  Het team moet op 21 mei 2017 (einde voorinschrijving teams) uit tenminste 10 personen bestaan.
  Tot 21 mei 2017 bestaat de gelegenheid personen toe te voegen of wijzigingen in het team aan te brengen. Meteen na 21 mei worden de startdocumenten gemaakt en wordt de factuur verzonden.
  In week 22 worden de startdocumenten verzonden naar de contactpersoon van het team.
 • Wanneer worden de startdocumenten toegestuurd na individuele voorinschrijving?
  Heb je bij de individuele voorinschrijving gekozen voor “Toezenden startdocumenten”, dan worden de documenten in week 21 verzonden naar het bij de inschrijving opgegeven adres.
 • Wat te doen als ik ben verhuisd?
  Geef het nieuwe adres vóór 1 mei 2017 door aan info@limburgsmooiste.nl.
 • Kunnen de startdocumenten van meerdere deelnemers in één enveloppe verstuurd worden?
  De inschrijving en verzending van startdocumenten is geautomatiseerd. Wij kunnen geen startdocumenten van verschillende deelnemers samenvoegen.
  Groepen van 10 of meer deelnemers kunnen gebruik maken van team inschrijving. Bij team inschrijving wordt een andere procedure gevolgd en worden alle startdocumenten samen verzonden.
 • Hoe, waar en wanneer kunnen de startdocumenten in Heerlen worden opgehaald?
  Afhalen van de startdocumenten kan bij de start in Theater Heerlen, Burgemeester van Grunsvenplein. Het noemen van jouw naam en postcode is voldoende. Afhalen kan op vrijdag 9 juni van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 10 juni van 05.30 uur – 11.00 uur.
 • Kan ik ook de startdocumenten van vrienden of familie ophalen?
  Dat is mogelijk. Het noemen van de naam en postcode is voldoende. Het inschrijfbureau in Theater Heerlen is geopend op vrijdag 9 juni van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 10 juni van 05.30 uur – 11.00 uur.
 • Ik heb net voor het evenement nog steeds mijn startdocumenten niet ontvangen. Wat nu?
  Controleer op de inschrijfbevestiging of je voor verzenden hebt gekozen en of het opgegeven adres correct is ingevuld. Blijven de startdocumenten zoek, meld je dan op vrijdag 9 juni van 14.00 tot 21.00 uur of op zaterdag 10 juni van 05.30 uur – 11.00 uur bij de servicebalie in het inschrijfbureau in Theater Heerlen.
 • Kan ik een NTFU dagverzekering voor mijn fiets afsluiten?
  Het je de verzekering niet geregeld bij de voorinschrijving, stuur dan een E-mail met het verzoek naar info@limburgsmooiste.nl . De kosten bedragen € 4,50 en worden via een automatische incasso verrekend.
 • Kan ik de routes van HLM downloaden  voor mijn navigatie of als GPX/S?
  Dat kan vanaf  31 mei 2017 via onze site. Vanaf die dag zijn de routes openbaar, zodat men die op verschillende manieren kan downloaden voor navigatie of als GPX/S.
instagram
Twitter  Facebook
Nieuwsbriefnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.